El Sabadell perd en el duel de revelacions (1-0)

Eduard Corredor Cairó - 22/10/2011, 02:01

El CE Sabadell ha perdut el seu segon partit lluny de la Nova Creu Alta davant l'altre equip revelació d'aquest inici de temporada, el Guadalajara. La derrota s'ha produït després d'un magnífic gol de falta directe d'Ernesto al minut 60 del partit. Amb aquesta derrota, el CE Sabadell depèn del resultat de l'Hèrcules per seguir coliderant la classificació o no.

Molt de respecte en els primers minuts

Acció del partit al Pedro Escartín /LOF

El partit ha començat amb els dos equips molt cohibits. Cap dels dos s'atrevia ha dur el ritme del partit ni ha controlar la possessió. El més rellevant d'aquests primers minuts ha estat un xut del davanter del Guadalajara Aníbal que s'ha estabellat al travesser. El CE Sabadell s'ha trobat molt incòmode sobre el terreny de joc i li ha costat passar del mig del camp amb la pilota controlada.

Noves lesions al conjunt arlequinat

La nota negativa d'aquesta primera part l'han posat les dues lesions musculars que han patit els homes de Lluís Carreras. En aquest partit s'han lesionat Aarón Bueno i Manu Redondo, que els han substituït Juvenal i Arteaga. Aquests dos jugadors s'afegeixen a la llarga llista que té el Sabadell a l'infermeria.

El Sabadell recupera el control

En la segona part, els arlequinats han sortit amb una nova mentalitat. Han recuperat la possessió i han començat a exhibir el seu joc de toc. Les ocasions s'han anat succeint a ambdues àrees, però les més clares les han protagonitzat Juvenal i Arteaga que han enviat la pilota aprop.

En els millors minuts del joc sabadellenc ha arribat el gol del Guadalajara. Ernesto ha transformat una falta directa superant a la barrera per sobre. A partir de llavors el Sabadell s'ha volcat a l'atac, però no han estat encertats, i ni l'entrada d'Àlex Cruz ha pogut canviar res.

Finalment, 1-0 i el Sabadell que torna a casa sense cap punt. A la roda de premsa, Lluís Carreras ha afirmat que el seu equip hauria d'haver reaccionat abans i jugar tot el partit com l'últim quart d'hora.

FITXA TÈCNICA

CD Guadalajara: Saizar, A.Moreno, Javi Barral, J.Soria, I.Moreno (Cristian), Jonan (Arriaga), Rodri (Gerard Badía), Jony, Ernesto i Aníbal

CE Sabadell: De Navas, O.Ramírez, Pablo Ruiz, Toni Lao, Redondo (Juvenal), Héctor Simón, Puigdollers (Àlex Cruz), Lanzarote, Aarón Bueno (Arteaga,) i Florián

Gol: 1-0 Ernesto (64')

Àrbitre: Martínez Minuera, assistit per Canales Cerdá i Chinchilla Ortega. Ha amonestat al local Gerard Badía i al visitant Héctor Simón.

Incidències: Partit disputat al Pedro Escartín de Guadalajara davant de 3.500 persones. S'ha guardat un minut de silenci en record del pare del delegat del Guadalajara.


Comparteix i comenta

En portada