Els hat-tricks són cosa de tots (0-4)

Albert Morillas - 22/10/2011, 22:17

L'ADN de Cristiano és invariable. Tant se val que durant uns partits es dediqui a donar passades de gol; al final, ell és un golejador. El portuguès ha tornat a veure porta amb un hat-trick, el tercer seguit de jugadors madridistes a la lliga. El Màlaga prometia molt, però després de desaparèixer a la primera part, només ha ensenyat la seva qualitat tímidament a la segona.

Cristiano no ha deixat pedra sobre pedra // Agències

No, la nit del passat dimarts davant el Lió no va ser un miratge. El Madrid s'està allunyant molt ràpidament del joc espès per apropar-se al futbol total. Ja no només és la velocitat, els blancs ara exhibeixen toc de pilota, combinació i definició. I tot això, amb el Cristiano "golejador".

Però ell no ha estat el primer en colpejar. Després de dues jugades en que ambdós equips han demanat penal a cada porteria, Di María ha agafat una pilota al vèrtex de l'àrea, i després de regatejar dos rivals ha donat una passada a Higuaín que ha deixat l'argentí tot sol davant Rubén. L'ha driblat i ha fet el primer a porta buida. Les coses es posaven molt de cara, ja que per una vegada el Madrid era capaç de marcar amb la primera ocasió.

Cristiano devia sentir enveja del seu company davanter i ha engegat el mode ofensiu. Una centrada de Di María ha anat teledirigida al seu peu, que només ha hagut d'empènyer la pilota cap a la porteria. Posava així fi a una ratxa de quatre partits sense marcar, si bé és cert que en aquest període havia donat 6 passades de gol.

Només cinc minuts després, el portuguès repetia amb una jugada personal. Després de dos retalls a l'àrea gran ha col·locat el seu xut al pal dret de Rubén, que no es podia creure la seva mala sort en el seu debut com a titular. I encara li quedava un altre disgust: a la sortida d'un córner, una rematada al segon pal ha deixat tot sol Ronaldo, que amb el taló ha firmat el seu hat-trick. En 37 minuts els blancs havien destrossat el Màlaga amb una efectivitat de cara a porta del 100%. A més, la part ofensiva dels boquerones havia quedat desactivada per la parella de centrals Pepe-Ramos, especialment sòlids.

El Màlaga treu l'honor

El moment del segon gol blanc // Agències

Si bé la segona part no ha tingut gaire història, sí que és destacable que els homes de Pellegrini han tret l'orgull per esborrar una primera part lamentable. No han aconseguit marcar, però han estat capaços de desenvolupar la tensió en el joc que se'ls pressuposa. Han acaparat la pilota aprofitant la relaxació merengue, i han tingut diverses ocasions per anotar (entre elles un pal de Sebas Fernández).

A partir del minut 70 la balança s'ha tornat a equilibrar, i així s'ha mantingut fins el final. Els canvis de Di María, Higuaín i Kaka' per Callejón, Benzema i Özil han retornat la frescor al bàndol madridista i ha frenat l'ímpetu blanc-i-blau. En conclusió, un Madrid que ha fet una primera part prodigiosa, i un Màlaga que haurà de treballar molt en defensar per evitar els errors del dia d'avui.

Fitxa tècnica

Màlaga: Rubén; Gámez, Demichelis, Mathijsen, Eliseu (Monreal 85'); Toulalan, Apoño; Cazorla (Sebas Fernández 70'), Isco, Joaquín (Buonanotte 76'); Rondón.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María (Callejón 73'), Kaka' (Özil 61'), Cristiano Ronaldo; Higuaín (Benzema 68').

Gols: 0-1 Higuaín 10', 0-2 Cristiano 22', 0-3 Cristiano 26', 0-4 Cristiano 37'.

Àrbitre: Mateu Lahoz, col·legi valencià. Ha amonestat a Eliseu pels locals.

Incidències: estadi La Rosaleda. Ple.

Comparteix i comenta

En portada