Enemics íntims

Albert Morillas - 22/10/2011, 01:33

Realment, mai s'haurien d'haver conegut. Quan un va sortir, l'altre va entrar. Com a molt, es podrien haver creuat. Però, com tots sabem, el futbol es capriciós. Pellegrini i Mourinho, un ex i l'altre actual entrenador del Madrid, es tornen a trobar. Sabem que no s'estimen gaire. Es veurà això reflectit en els equips?

Mou, Pellegrini i tres punts en joc // Muntatge

Com arriben?

A Màlaga molt encara no s'expliquen que va poder succeir al Ciutat de València. Qualsevol pot tenir un mal dia, però el diumenge passat tot li va anar malament a l'equip blanc-i-blau. Això si, cap remei és millor contra una decepció que esborrar-la amb una victòria. I quin rival pot ser millor per motivar l'afició que el Reial Madrid de Mourinho?

I és que, després de les seves paraules en que afirmava que, si deixava al Madrid, mai aniria a entrenar al Màlaga, el portuguès no té gaires amics a la Costa del Sol. Al seu últim enfrontament, Pellegrini va afirmar que va tirar el partit perquè veia impossible guanyar. Segurament ara no pensi el mateix després de disposar de tot el poder del projecte del xeic.

Pel que fa als blancs, la contundent demostració de força exercida davant el Lió ha donat a entendre que el Madrid ha retornat al seu millor nivell. Els merengues buscaran reafirmar la seva milloria a la Rosaleda, un camp on els locals han guanyat tots els seus partits. La gran pregunta radica a l'onze inicial, on el gran nivell dels dos davanters centres ha donat lloc al debat futbolístic. Higuaín, Benzema... o els dos?

Alineacions

Higuaín amenaça el Màlaga // Arxiu

Per aquest partit l'enginyer no podrà fer ús ni de Baptista ni de Duda, ambdues baixes molt sensibles pels de Martiricos. Els centrecampistes no s'han recuperat completament de les seves molèsties i seran a la grada. Els acompanyarà Willy Caballero, expulsat diumenge passat contra el Llevant, que deixarà el seu lloc a la porteria a Rubén. Això si, amb tants problemes també ha vingut una solució: Apoño ha tornat després dels seus problemes personals (tothom apunta que de indisciplina) i sembla que formarà des de l'inici. En el lloc de Baptista, dubtes: Isco, Buonanotte o Rondón. Parlem d'un 4-4-1-1 amb Rubén; Gámez, Demichelis, Mathijsen, Eliseu; Toulalan, Apoño, Cazorla, Joaquín; Isco; Van Nistelrooy.

El Madrid, per la seva banda, perd pel matx a Coentrao, que es suma a les baixes de Sahin, Carvalho, Lass i Albiol. Per això, viatjarà amb el primer equip Nacho, del filial. Respecte a l'onze inicial, els mateixos dubtes de sempre: qui seran les quatre peces ofensives? Hipotèticament, serà un 4-2-3-1 amb Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Kaka', Cristiano; Higuaín.

Comparteix i comenta

En portada