L'Espanyol suma tres punts més fora de casa (0-1)

Marcel Sanromà - 22/10/2011, 20:04

Dos gols, sis punts. Després de nou mesos sense guanyar fora de casa, els blanc-i-blaus han estat capaços de fer-ho dos cops en dos partits consecutius. Aquest cop, al camp d'un Racing pobre que només s'ha estirat al final.

L'Espanyol, vestint de groc i blanc // Agències

Tothom coneix els plantejaments futbolístics d'Héctor Cúper. Tothom sabia que el Racing seria més sòlid defensivament, però l'ofensa dels asturians continua destacant per la seva inexistència.

Aquest ha estat el Racing que ha saltat a la gespa del Sardinero, on encara no ha guanyat aquesta temporada, i on ha vist la primera derrota. L'Espanyol ha dominat des de l'inici, però en tot el primer temps amb prou feines ha estat capaç d'inquietar Toño amb un xut massa alt de Sergio García.

A la segona part l'Espanyol començava a diluir-se sobre el camp, i Diop, el millor dels locals, a punt ha estat d'inaugurar el marcador en un magnífic xut de falta, però la pilota s'ha estavellat al travesser.

I quan encara cantava 'ui' l'estadi, Joan Verdú enviava una magnífica pilota picada per Sergio García, que arribava a l'àrea des de darrera, i afusellava el porter racinguista per fer pujar el 0-1 al marcador.

El partit ha estat del Racing a partir d'aleshores, però la seva absoluta ineficàcia a dalt tampoc ha fet patir en excés Cristian i la defensa 'perica'. Per tant, l'Espanyol suma tres punts més que faran que a la propera roda de premsa de Pochettino torni a aparèixer una pregunta sobre l'eufòria. Mentrestant, Cornellà-El Prat espera el torn de tornar a vibrar amb una victòria.

Fitxa tècnica:

Racing: Toño, Francis, Álvaro, Torrejón, Cisma, Diop, Adrián, Munitis, Arana (Jairo, '79), Óscar Serrano (Koné, '62) i Stuani (Ariel, '67).

Espanyol: Cristian, Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac, Forlín, Javi Márquez (Baena, '85), Verdú, Sergio García, Romaric (Dátolo, '56) i Álvaro Vázquez (Pandiani, '75).

Gols: 0-1 ('58), Sergio García, a passada de Verdú.

Arbitratge: Turienzo Álvarez (col·legi castellano-lleonès) ha amonestat el local Adrián ('66) i els visitants Javi López ('28), Raúl Rodríguez ('53), Javi Márquez ('55) i Cristian ('87).

Comparteix i comenta

En portada