Pedrosa, Stoner, Dovizioso: Honda domina a Sepang

Georgina Fàbregas - 22/10/2011, 13:47

MotoGP

Les tres Honda, que sortiran des de la primera fila // Moto GP

Dani Pedrosa (Repsol Honda) ha aconseguit la segona pole position de la temporada al circuit de Sepang (Malàisia). Juntament amb el català a la primera fila també hi haurà les altres dues Honda: Stoner i Dovizioso. Un cap de setmana dominat clarament per les Honda i marcat també per les altes temperatures. Les tres Honda han dominat en tot moment i s'han anat intercanviant els millors temps, però finalment la pole se l'ha endut Pedrosa que tot i que ha caigut en la primera sessió ha pogut continuar i fins i tot, superar el seu millor crono a pocs segons pel final. Així doncs, Pedrosa podrà demà intentar lluitar per aconseguir la que podria ser la primera victòria a MotoGP aquesta temporada. Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3) ha posat en perill la brillant actuació de les Honda, aconseguint una quarta posició i acostant-se en els últims minuts als temps de d'Andrea Dovizioso. Darrere l'americà arrencaran Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini) i Nicky Hayden (Ducati Team). La tercera fila l'ocuparan Hiroshi Aoyama (San Carlo Honda Gresini), Álvaro Bautista (Rizla Suzuki) i Valentino Rossi (Ducati Team). Il Dottore ha caigut quan faltaven 15minuts per acabar, i tot i que ha pogut tornar a la pista ja no ha pogut millorar el seu temps. Jorge Lorenzo segueix absent per la lesió que va patir al dit el passat Gran Premi.

Moto2

Thomas Luthi, el pilot que ha aconseguit la pole en Moto2 // Moto GP

El protagonista de la categoria intermitja ha estat Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) que ha aconseguit la pole i un nou récord absolut en aquesta categoria, i registrant la seva primera pole de la temporada. Luthi sortirà per davant del líder del mundial, Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing). Bradl podria ser campió aquest cap de setmana depenent de què faci Marc Márquez (CatalunyaCaixa Repsol), que sortirà des de la 36ena posició ja que només ha realitzat dues voltes al circuit durant la sessió de qualificacions, per assegurar-se un lloc a la graella de sortida i prou. El català va caure divendres i no s'ha volgut arriscar i que s'acabi lesionant i no poder disputar la carrera. Michele Pirro (Gresini Racing) s'ha fet amb la tercera plaça malgrat que ha caigut al final de la sessió. La segona fila l'ocuparan Yuki Takahashi (Gresini Racing), Pol Espargaró (HP Tuenti Speed Up) i Aleix Espargaró (Pons HP 40).

125cc

Terol demà podria ser campió del mundial // Moto GP

Nico Terol (Bankia Aspar) ha tornat a aconseguir una altra pole position, la setena de la temporada, i intentarà demà aconseguir ja el títol de campió del mundial. Terol ha fet el millor temps quan pràcticament ja s'havia acabat el crono, en els últims segons s'ha col·locat primer, deixant el seu company d'equip Héctor Faubel en segon lloc. Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) sortirà tercer, amb un temps de 0.375s. del líder. Efrén Vázquez (Avant AirAsia Ajo) serà el cap de la segona fila amb un temps de més d'un segon respecte Terol; i al seu costat Luis Salom (RW Racing GP) i Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport). La tercera fila l'ocuparan  Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton Team), Alberto Moncayo (Team Andalucía Banca Cívica) i Adrián Martín (Bankia Aspar). El francès Johann Zarco és l'únic pilot que pot impedir que Terol sigui campió, i avui se li han complicat les coses: ha caigut i només ha pogut ser quinzè. 

Comparteix i comenta

En portada