Campanada del Lleida a l'Estadi Balear (0-1)

Albert Bermúdez - 23/10/2011, 13:53

Ningú s'ho esperava, i encara molts no s'ho creuen, però el Lleida ha derrotat l'Atlètic Balears, el totpoderós, el líder. David Giménez ha estat l'autor del solitari gol. Després de perdre partits contra rivals directes, de deixar-se empatar contra un Huracán València que jugava amb 10, avui el Lleida ha sorprès l'Atlètic Balears.

Jorge Jiménez no ha pogut disputar cap minut // SEGRE

El Lleida ha posat les coses difícils al totpoderós Atlètic Balears, ha resistit les seves escomeses i hauria pogut marcar al contraatac en més d'una ocasió. Lògicament, la inversió milionària del conjunt local s'ha notat i el pes de la possessió ha estat escandalosament favorable als balears, però el Lleida ha deixat un posat molt valent que ha sorprès gratament els seguidors visitants.

Molt gran el paper de Víctor. Entre ell i la parella de centrals han anat treient pilotes penjades, s'han arreglat per conjuntar una defensa numantina que complicava la vida al líder. A més, el Lleida no ha estat dels equips que renuncia al contraatac. Ballesteros ha caçat moltes passades llargues i tant David Giménez com Imaz han pogut fer mal per les seves respectives bandes.

La sorpresa i l'espetec que ha causat el gol del Lleida ha estat espectacular. Després de diversos atacs que Víctor ha malbaratat, una gran incorporació de Pau a l'atac l'ha culminada David Giménez amb un xut fluixíssim i ras que el porter no ha arribat a treure. La pilota ha tocat el pal abans d'arribar al fons de la xarxa.

El gol del Lleida ha esperonat encara més l'Atlètic Balears, però de fet el nerviosisme s'ha multiplicat i les imprecisions encara més. Els de la Terra Ferma haurien pogut encara ampliar el marcador al contraatac. Ja a la desesperada, l'Atlètic Balears ha vist com les seves oportunitats eren pobres i atrapades per un Víctor, avui molt segur i encertat. El Balears ha perdut els papers i, a més d'acabar cosit a targetes grogues, ha rebut dues expulsions, una d'elles per vermella directa a Lawal, que ha agredit Sobregrau.

Lleida Esportiu: Víctor, Sobregrau, Pau (Azparren 87'), Jerson, Verdu, Jaume, Casquero, David Giménez (Méndez 76'), Imaz (Massana 79'), Asier i Ballesteros

Gols: 0-1 David Giménez (63')

Incidències: Per l'Atlètic Balears, a més de les amonestacions, expulsats Angulo (88') per doble groga i Lawal per agressió (v. directa, 92')

Comparteix i comenta

En portada