Descansa en pau, Simoncelli

Georgina Fàbregas - 23/10/2011, 12:28

El pilot Marco Simoncelli ha mort amb 24 anys // Moto GP

Marco Simoncelli ha estat víctima d'un aparatós accident mentre es disputava la carrera de Moto GP al circuit de Sepang. El pilot italià que tan sols tenia 24 anys,  ha caigut i no ha deixat anar la moto, de manera que ha quedat enmig de la pista i els pilots que venien per darrere hi han xocat. Ha estat un accident molt impactant que fins i tot li ha sortit el casc. Immediatament l'han traslladat a la clínica del mateix circuit, on ha mort després de 45 minuts intentant-lo reaminar, Simoncelli ha entrat a la clínica amb una aturada cardiorrespiratòria, conseqüència del fort impacte amb l'asfalt i amb la moto de Colin Edwards, i amb troços de pneumàtic enganxats al coll. Edwards també es trobava al mateix hospital sedat i amb lesions, com ara la clavícula fracturada.

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada