El Barça Regal no perdona contra el Bilbao Bàsket (91-72)

Enric Rodon - 23/10/2011, 20:50

Victòria còmoda dels Barça Regal contra un Biscaia Bilbao Bàsket que poc ha pogut fer contra el poderós atac blaugrana, guiat per un encertat Joan Carles Navarro (27 punts / 5/10 en triples i 28 de valoració) i l'efectivitat d'Erazem Lorbek (19 punts i 20 de valoració). Tot això, el dia en que el sempre capità Roger Grimau, com proclamava la samarreta commemorativa que li ha donat el Barça Regal, tornava al Palau com a rival, alhora que Xavi Pascual complia 150 partits com a entrenador del conjunt català.

Navarro ha tornat a brillar al Palau // Foto: Álex Caparrós (ACB)

Navarro ha tornat a brillar al Palau // Foto: Álex Caparrós (ACB)

Durant un primer quart vibrant, el Barça Regal ha sortit molt més centrat en el partit, el que, sumat a l'encert anotador de Navarro i Lorbek, juntament a la intensitat defensiva de Chuck Eidson i Víctor Sada han permès als de Xavi Pascual avançar-se de deu punts (24 – 14).

Ja en el segon quart, els blaugranes no han afluixat el ritme i han continuat passant el rodet al conjunt basc, que no ha pogut resistir les envestides del joc interior culé. Kostas Perovic ha aprofitat l'absència de l'aler-pivot CJ Wallace per reivindicar-se. En menys de 6 minuts, ha aconseguit anotar 8 punts, forçar dos 2+1 i aconseguir dominar l'atac a la pintura del bascos. A destacar, també, una de les jugades més espectaculars del partit: el tap antològic que Boniface N'Dong ha propinat per darrera a un D'Or Fischer massa confiat. Així doncs, els catalans han marxat al vestidor amb un aventatge de 16 punts (52 – 36).

A la represa del joc, el Barça ha trigat 3 minuts en anotar, fruït de la major intensitat defensiva del conjunt basc, imposada pel tècnic Fotsis Katsikaris. L'encarregat d'obrir la llauna ha estat Navarro, amb un triple davant de la defensa d'Aaron Jackson. A partir d'aquí, l'hegemonia blaugrana ha continuat, guiada per l'encert del mateix Navarro, fins arribar a superar el llindar dels 20 punts de diferència, (91 - 69). Al final, un tir des dels 6'75 metres de D'Or Fischer han permès reduir la diferència a 19 punts. Així doncs, el Barça Regal es col·loca segon a la classificació, amb tres victòries i una derrota, només superats per l'Unicaja de Màlaga, que ha estat capaç de guanyar els quatre partits que ha disputat.

Les estadístiques al complet les podreu trobar seguint aquest enllaç.

91 - FC Barcelona Regal (24+28+16+23): Sada (4), Navarro (27), Eidson (2), Lorbek (19), N'Dong (4) -cinc inicial- Huertas (3), Perovic (12), Mickeal (10), Rabaseda (-), Vázquez (7) e Ingles (3).

72 - Biscaia Bilbao Bàsket (14+22+14+22): Jackson (4), Blum (1), Mumbrú (5), Banic (10), Fischer (13) -cinc inicial- Raúl López (5), Grimau (6), Hampl (8), Vasileiadis (7), Stevic (6), Fisher (7).

Àrbitres: Daniel Herrezuelo, Benjamin Jiménez i Martín Fernández.

Comparteix i comenta

En portada