El liderat és blaugrana, però amb accent de Llevant (0-3)

Marc Fontrodona - 23/10/2011, 23:56

Si sumem que a Vila-real no aixequen el cap i que el Llevant va llançat pel bon joc i els millors resultats, el resultat és el del partit d'avui: contundent 0 a 3 dels "granota" en el seu viatge a terres de Castelló. Koné (2) i Juanlu han estat els golejadors del nou líder (per primera vegada en la seva història).

Els jugadors del Llevant celebren el primer // Agències

Amb un quart d'hora n'ha tingut prou el Llevant per avançar-se en el marcador i desmostar per què anava líder amb el Barça i per què ho serà en solitari a partir d'ara. Una centrada des de la dreta de Valdo l'ha rematat Juanlu amb l'esquerra, sense deixar-la caure i creuant-la perquè Diego López -tot i estirar-se- no pogués evitar el gol. Abans d'arribar al descans, Koné ha tingut temps d'inventar-se dos driblings, tocar amb Barkero i fer una passada de la mort perquè Juanlu, de taló, tornés a marcar i destrossés anímicament al Vila-real.

Res no ha canviat al tornar dels vestuaris. El submarí groc, ensopit, no ha estat capaç ni de posar en perill la porteria de Munúa. I no només això, sinó que el miler d'aficionats "granota" que s'havien desplaçat, han embogit amb la canonada de Koné que posava el 0 a 3. Alegria per una banda i cabreig per l'altra: la pluja -també de gols- ha fet que el públic local abandonés el camp en la seva majoria quan quedava encara mitja hora per acabar el partit. A partir d'aquí, l'enfrontament ha anat baixant en intensitat i -en el minut 87- Ballesteros no ha permès a Rossi ni fer el gol de l'honor, traient una pilota sota la línia.

Tal i com deien en un vídeo, els jugadors del Llevant no volen despertar d'aquest somni i, de moment, ja porten 6 victòries consecutives. Fins ara, la lliga era blaugrana. A partir d'avui, ho seguirà sent però amb accent valencià. El Llevant lidera la primera divisió... i de quina manera!

Fitxa tècnica:

Vila-real: Diego López, Gonzalo, Zapata, Maarchena (Marco Rubén m.46), Catalá, Bruno, Borja Valero, De Guzmán, Cani (Gerard m.60), Hernán Pérez (Mario m.61) i Rossi.

Llevant: Munúa, Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran, Iborra, Xavi Torres (Farinós m.70), Juanlu, Barkero, Valdo (Pedro López m.82) i Koné (Aranda m.86).

Gols: 0-1 m.15 Juanlu; 0-2 m.42 Juanlu; i 0-3 m.58 Koné.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (Col·legi Basc), ha amonestat a Rossi del Vila-real.

Comparteix i comenta

En portada