El Marfil guanya i convenç (5-3)

Jaime Mora - 23/10/2011, 15:32

El Marfil Santa Coloma guanya 5-3 al Reale Cartagena, sumant la segona victòria de la temporada. El Santa Coloma ha sortit molt fort acabant la primera part amb un 4-0 al marcador. Adolfo ha estat l’home del partit amb dos gols.

Shota, molt participatiu en la victòria // LNFS

El Marfil ha començat molt fort, tant que en al segon dotze Adolfo ja ha avançat als catalans en el marcador. Aquest gol ha donat molt moral al marfil que ha seguit atacant volent escapar-se al marcador. El porter del Cartagena, Fabio, ha parat tot el que ha arribat fins que en el minut vuit Albert Segura ha donat més avantatge al Marfil. Els catalans han jugat a un gran nivell i han controlat el partit des del inici.  Al final de la primera part ha estat el torn de Rubén que ha marcat el 3-0, deixant clar el control del catalans. Quan semblava que el marcador no es mouria més el electrònic a la primera part, ha aparegut Busquets per deixar el partit sentenciat al primer temps.

 A la segona part el Cartagena ha sortit decidit a donar al volta al marcador. L’encarregat de retallar distàncies al marcador ha estat Lomba. I poc després Fabio era l’home que posava el marcador 4-2. Però els jugadors catalans han controlat la situació després d’haver patit diverses remuntades aquesta temporada. L’home del partit, Adolfo ha estat l’autor del 5-2 per acabar amb les il·lusions de remuntada dels de Cartagena. En el darrer minut, Nacho ha marcat el 5-3 definitiu.

 El Marfil aconsegueix la segona victòria de la temporada i sembla ser que el projecte liderat per Sergio Mullor comença a prendre forma. Els catalans acaben la jornada a un punt de les posicions per evitar el descens.

 Fitxa del partit

Marfil Santa Coloma: Vara, Geison, Lolo Jarque, Adolfo i Redondo; Isaac, Rubén, Busquets, Segura, Rafa López, Shota i Emilio.

Reale Cartagena:  Fabio, Jesús García, Moi, Pizarro i Bartolo; Álex, Nacho, Jesús Calvo, Lomba i Del Moral.

Gols: Adolfo 1-0 (1’), Segura 2-0 (8’), Rubén 3-0 (17’), Segura 4-0 (19’), Lomba 4-1 (27’), Fabio 4-2 (31’), Adolfo 5-2 (37’) i Nacho 5-3 (39’).

Targetes: Els àrbitres Alonso Montesinos i  Rubio Fajardo han amonestat al local Redondo i als visitants, Nacho, Pizarro, Moi i Fabio.

Comparteix i comenta

En portada