Helicòpter, focs artificials i un holograma... per unes vambes!

Marc Fontrodona - 23/10/2011, 13:40

Mentre el Locaut s'allarga i sembla que no hi ha manera d'arribar a un acord, l'activitat dels jugadors de l'NBA no s'atura. Amb espectacles, gires de partits amistosos i actes publicitaris, els jugadors segueixen sent notícia. Un exemple molt clar, la presentació de les noves vambes de Carmelo Anthony.

Les protagonistes del "show" // Agències

El jugador dels New York Knicks va fer -de ben segur- la presentació més espectacular que s'ha fet mai per unes vambes. Ho va fer a la ciutat on juga i amb desenes de recursos per fer-la increïble. El muntatge, amb minijocs per llançar a cistella, amb un escenari amb DJ, concerts de hip-hop, mostrador gegant amb vambes de la marca... ja era gran, però res fora de l'habitual en altres esportistes de primer nivell.

Ara bé, quan va arribar amb helicòpter a la presentació començava l'espectacle. Després, focs artificials i projeccions. El més impactant, a banda de l'arrbada, un holograma seu posat a sobre l'aigua molt ben aconseguit: botant la pilota i semblant que esquitxa, sortint de sota l'aigua per esmaixar, etc.

En resum, una presentació típica americana, que tot ho magnifiquen i, d'unes noves bambes, en fan un veritable "show". Les noves vambes es diran Melo M8 i ara només caldrà veure quan les podrà començar a fer servir en partit oficial.

Algunes imatges de la presentació:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada