La quarta jornada mostra la dificultat de guanyar fora

Marc Fontrodona - 23/10/2011, 21:06

La quarta jornada ACB ha demostrat que és difícil guanyar fora de casa perquè les aficions locals empenyen molt el seu equip. Unicaja segueix líder i els rivals més fluixos com Múrcia o Fuenlabrada, comencen a guanyar partits. Els resultats i la classificació, a la pàgina web de l'ACB.

L'Alacant no havia començat bé però ja carbura // Agències

Unicaja és líder perquè compta amb Joel Freeland a les seves files. 14 punts i 11 rebots del dominador de la zona, clau per guanyar el partit contra el CAI Saragossa.

El Madrid va cap amunt i s'ha refet de la derrota a Miribilla més que bé. Amb molts homes agafant protagonisme: Rudy, Reyes, Mirotic, Begic, Carroll, Llull... avui s'han imposat al Blusens Monbús, que amb prou feines ha oposat resistència.

Fa unes setmanes, l'Alacant patia un marcador humiliant al descans i ara, el Valladolid ha pagat els plats trencats. 56-20 després dels primers 20 minuts amb 11 triples i una valoració de 77 a 9. La segona part, un tràmit.

Aquesta també ha estat la jornada de les remuntades. Primer, dissabte, l'Estudiantes aixecava 21 punts al Lagun Aro, que segueix perdent per no més de 4 punts. Després -i de forma sorprenent- el Caja Laboral, que ha vist com el València li remuntava el partit al Buesa Arena perquè només Teletovic rendia la nivell. Finalment, la de l'UCAM Múrcia contra el Cajasol: Franch (que va agafant confiança), Kurz i Augustine han fet estrips entre els sevillans (65-58).

MVP: Navarro

El capità del Barça no estava passant pel seu millor moment en l'inici de la temporada, però té aquestes coses: qualsevol dia, apareix. Avui ha anotat 27 punts -amb 5 triples- per no donar opció al Bilbao i fer 28 de valoració.

Els equips catalans

El Barça Regal no perdona contra el Bilbao Bàsket (91-72)

L'Assignia Manresa imposa la seva llei (69-60)

La Penya mostra la seva pitjor cara a la segona part (62-73)

Comparteix i comenta

En portada