L'encert del Rayo obté un bon premi (0-2)

Albert Bermúdez - 23/10/2011, 14:01

El Rayo s'ha endut els tres punts del Villamarín i es refà després d'una jornada en què va caure a casa davant l'Espanyol. Lass i Koke han decantat la balança d'un partit molt igualat en què l'efectivitat ha estat crucial.

Partit disputat que s'ha emportat el Rayo // Agències

El principi del partit ha estat molt avorrit, però no ha estat la tònica del partit, ja que mica en mica els locals han començat a dominar el partit, tot i que sense causar excessiu perill. El Rayo, que havia plantejat un partit a la contra, ha fet més perill amb menys ocasions, sobretit mitjançant xuts potents de Piti des de lluny i bones passades de Michu cap a Tamudo que l'ex de l'Espanyol hauria pogut aprofitar.

Han fet força mal les internades per les bandes de Montero i Rubén Castro, però la mitja part ha arribat amb el mateix marcador que a l'inici del partit. La segona part ha tingut la mateixa tònica, tot i que encara més intensa. Dues grans ocasions per als locals contrarrestades per una gran errada de Michu al contraatac que hauria d'haver entrat a gol. L'errada ha estat clamorosa, ja que després d'una gran centrada de Lass a la qual no havia arribat Tamudo, Michu ha fallat sol al segon pal.

El partit s'ha desequilibrat amb un gran gol de Lass, que ha recollit una pilota morta a la frontal i, en comptes d'intentar afusellar, ha superat Casto amb una espectacular vaselina que ha desquadrat tota la defensa del Betis. Un gol que trencava expectatives per als aficionats del Betis. En comptes d'intentar empatar, els andalusos s'han desfet i el Rayo ha disposat d'un penal que Koke ha convertit en la sentència.

Betis: Casto, Chica, Amaya, Mario, Nacho; Iriney, Cañas, Salva; Montero (Pereira 73'), Rubén y Molina (Roque 61')

Rayo: Cobeño, Casado, Arribas, Jordi, Tito (Botelho 54'); Javi Fuego, Movilla, Lass, Michu, Piti (Koke 72'); Tamudo (Pacheco 63')

Gols: 0-1 Lass (79') 0-2 Koke (p. 89')

Targetes: Amonestats els locals Chica i Amaya i els visitants Tito, Casado i Botelho

Comparteix i comenta

En portada