Osasuna goleja amb facilitat el Saragossa (3-0)

David Castelreanas - 23/10/2011, 19:52

Nino ha fet el segon dels locals // Agències

Raúl García, Nino i Nekounam sentencien en només 13 minuts el partit davant el Saragossa. La defensa aragonesa ha facilitat els gols amb la seva passivitat. La victòria local podria haver estat més àmplia de no haver estat per les intervencions de Roberto.

Començava amb ganes el Saragossa, una actitud que de poc li ha servit, tal i com ha anat el partit. Un partit que ha quedat sentenciat per l'Osasuna en 13 minuts. Els que han separat el primer gol, obra de Raúl García, i el tercer, anotat per Nekounam.

L'u a zero ha arribat després d'una greu errada de Paredes. El lateral esquerre visitant ha refusat al cor de l'àrea una centrada i ha propiciat que Raúl García es trobés amb el gol pràcticament fet. Era la primera arribada local a la porteria de Roberto. Només deu minuts més tard, Nino ha fet el segon. El menut davanter d'Osasuna s'ha aprofitat de la passivitat de la defensa aragonesa per batre Roberto, fent el seu segon gol a la Lliga en la present temporada.

Nekounam ha fet tot un golàs // Agències

Però no en tindrien prou els navarresos amb el còmode avantatge, doncs a la mitja hora de joc Nekounam s'ha encarregat d'arrodonir el marcador amb el tercer. L'iranià ha rematat de cap de forma fantàstica des de la frontal de l'àrea, aprofitant-se d'una jugada on els locals no havien llençat la pilota fora després que hi hagués un home visitant estigués damunt la gespa. El Saragossa ha protestat el que al·legava com a manca d'esportivitat, però els equips de Mendilíbar es caracteritzen per no llençar sota cap concepte la pilota fora del terreny de joc quan hi ha algun jugador rival suposadament lesionat.

Amb el resultat que finalment seria definitiu s'ha arribat a la mitja part. La segona meitat ha ofert molt poc als afeccionats que s'havien acostat fins al Reyno de Navarra aquesta tarda, permetent veure només dues intervencions meritòries de Roberto, que ha evitat que Ibra i Nino fessin el quart del seu equip.

El partit ha acabat amb un gran resultat per Osasuna, que allunyarà els dubtes que hi havia al voltant de la continuïtat del seu entrenador. El gran partit de Raúl García, que ha dominat el mig del camp a plaer, i la passivitat de la defensa aragonesa, horrible en el matx d'avui, han estat les claus del resultat final.

Fitxa del partit

CA Osasuna: A. Fernández; Bertrán, Lolo, Sergio, Raitala; Nekounam, R. García, Puñal, Cejudo (Damià 73'); Ibra (Lekic 79') i Nino.

R Saragossa: Roberto; Juárez, Mateos, Da Silva, Paredes (Micael 46'); Ponzio, Meira, Lafita (Lanzaro 67'), Luis García, Barrera (Juan Carlos 54'); Hélder Postiga.

Gols: 1-0 R. García (17'), 2-0 Nino (27'), 3-0 Nekounam (30').

Incidències: el col·legiat castellà-lleonès González González ha amonestat al local Nekounam (51'), i als visitants Paredes (33'), Juárez (51'), Lafita (60'), Ponzio (62') i Lanzaro (83').

Comparteix i comenta

En portada