Tot segueix igual a Reus (1-1)

Josep Maria Agell - 23/10/2011, 21:07

En un partit que les forçes han estat igualades ambdós conjunts han empatat a 1. A la 1a part s'han avançat els visitants amb un gol de Dani Gómez al minut 38, i a la represa Chumbi ha igualat el partit.

Equip del Reus Deportiu en un partit d'aquesta temporada// Josep M. Agell

En l'inici de la primera part un Reus inspirat s'internava una i altra vegada a l'àrea de l'Orihuela sense èxit. Trujillo ha estat un dels jugadors més incisius qui ha avisat amb un primer xut lateral sense obtenir fruit pero poc a poc amb el pas dels minuts l'Orihuela s'ha anat posant al partit. Tot i aixó quan es portaven 25 minuts ha arribat la que ha pogut ser la jugada condicionant del partit en que el porter visitant Romero tocava clarament la pilota fora de l'àrea amb les mans, pero l'àrbitre només li ha mostrat la targeta groga. Amb aquesta jugada els visitants s'han crescut i al minut 38 s'han avançat amb un gol de Dani Gómez que després de varis refusos dins l'àrea reusenca ha aconseguit rematar al fons de la xarxa. Ja en els instants finals del primer temps Masqué quan ho tenia tot per marcar ha estavellat l'esfèric al travesser.

 
La segona part ha començat amb un Reus despert, amb ganes d'aconseguir l'empat i ha estat al minut 57 amb l'entrada al terreny de joc de Jorge i Pablo Álvarez qui aquesta inspiració ha donat fruit al minut 58 on Chumbi ha aconseguit l'igualada en el marcador amb un xut imprecís. Després de l'1-1 els de Santi Castillejo s'han vingut amunt pero les diverses ocasions no han pogut superar Romero, per la seva banda l'Orihuela només ha posat perill en les contres i una falta d'Óscar Rico que ha aturat hàbilment Àngel quan entrava per l'esquadra reusenca.
 
Amb aquest resultat els alacantins baixen a la 3a posició i els reusencs a la 4a en detriment de l'Hospitalet que ha pujat a la 2a posició, tot i aixó ambdós conjunts es mantenen en zona de play-off.
Fitxa Tècnica:
CF REUS: Ángel, Carrasco, Sangrà, Socías, Robert, Beñat, Álvaro (Jorge 57’), Marquès, Masqué (Pablo Álvarez 57’), Chumbi i Trujillo (Borja Abenia 79’).

ORIHUELA CF: Romero, Benja, Navarro, Carmelo, Francis (Arqués 50’), Manrique (Miguel Ángel 64’), Cases, Dani Gómez (Teo 84’), Álex García, Oscar Rico i Pelusa.

ÀRBITRE: Ignacio Hermosilla Alaña, auxiliat per Carlos Hermosilla i Jua Francisco Morató. Ha mostrat targetes grogues per part local a Carrasco (60’), Robert (71’), Socías (77’), Pablo Álvarez (79’) i Yannick (81’), i per part visitant a Álex Garcia (16’), Romero (24’) i Manrique (63’).

GOLS: 0-1 Dani Gómez (38’); i 1-1 Chumbi (59’).

INCIDÈNCIES: 1.557 espectadors han assistit a l’Estadi Municipal

 

 

Comparteix i comenta

En portada