Víctor Valdés, 607 minuts sense rebre un gol

Marc Fontrodona - 23/10/2011, 13:09

Ahir va ser el dia del porter sevillista Javi Varas. Tant, que pràcticament no se li ha donat importància a qui ocupava la poteria contrària i que també va ser protagonista. No només perquè va tenir dues intervencions i les va resoldre amb encert, sinó perquè Víctor Valdés superava el seu propi rècord d'imbatibilitat, 577 minuts.

Víctor Valdés durant el partit d'ahir // Agències

Quan es superava el minut 60 del partit amb el Sevilla, Víctor Valdés superava els 577 minuts sense encaixar un gol, rècord personal que va establir la temporada passada. En aquesta ocasió, l'últim en aconseguir-ho va ser Pablo Hernández a Mestalla, quan es jugava el minut 22. Des d'aleshores amb partits força plàcids, però resolent les poques ocasions rivals amb solidesa, el català ha anat forjant el rècord, que encara es manté i ara ja supera els 600 minuts (607).

Comparat amb altres porters que han establert les màximes en aquestes marques, però, a Valdés li queda un llarg camí per recórrer. Abel Resino (Atl. de Madrid) va estar 1275 minuts a la lliga del 90/91. El rècord mundial el té Mazaropi, que jugava al Vasco da Gama i va estar-ne tres vegades la marca del porter culer: 1816 minuts!!

Vídeo amb algunes de les aturades de Valdés des que és porter del primer equip:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada