El Barça, a refer-se al Nuevo Los Cármenes

Marc Fontrodona - 24/10/2011, 18:30

A les 20:00h. de dimarts, el Barça visita l'estadi del Granada per intentar remuntar el vol. L'empat amb el Sevilla en l'última jornada els va deixar tocats i, contra un dels rivals que ha sumat menys punts, intentaran tornar al camí de la victòria. La situació, si més no, és ideal.

Els homes de Pep Guardiola segueixen sense la seva parella de centrals. Piqué entrena amb el grup i encara la recta final de la seva recuperació. Puyol, per la seva banda, encara no està del tot bé de les molèsties al pubis i serà baixa per precaució. A més, segueixen lesionats Alexis i Afellay. Per cobrir-ne les absències viatjaran Cuenca, Bartra i Montoya.

Messi, després de l'errada // Agències

Serà clau veure quin paper fa Leo Messi -per veure si s'ha recuperat-, que dissabte va fallar un penal en el temps afegit. També s'ha d'estar molt atent a Víctor Valdés, que fa 6 partits que no encaixa un gol i ja ha batut el seu propi rècord: a veure fins on arriba.

El Granada, per la seva banda, espera aquest partit amb molta expectació. Posaran les entrades més cares dels seus 80 anys d'història, entre 70 i 170 euros. Els propietaris confien que tot i això, l'estadi s'ompli. I és que l'ocasió s'ho mereix, perquè el rival és el millor equip d'Europa de la temporada passada. A més, la situació de l'equip no és gens bona. Venen de donar vida a un Sporting que era cuer i, actualment, ocupen l'avantpenúltima posició amb només 5 punts i 2 gols a favor. Un d'ells, al seu estadi contra el Vila-real, en l'única victòria dels andalusos aquesta temporada.

El penal fallat per Leo Messi:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada