El Polo salva un punt (2-2)

Albert Bermúdez - 24/10/2011, 10:05

Polo i Egara han empatat a dos gols, en el partit més interessant de la cinquena jornada de la Divisió d’Honor Masculina. Els ratllats, que guanyaven 0-2 al quart d’hora de partit, han vist com el Polo igualava el l’encontre a la segona meitat (2-2).

El Polo ha esgarrapat un punt

Polo i Club Egara han ofert un gran espectacle a l’Eduardo Dualde de Barcelona, en un partit clau pels dos equips, en la lluita pel títol de Lliga. El Club Egara amb moltes baixes, ha tingut un començament de partit fulgurant, i Franc Dinarès i Hèctor Martínez, han situat el 0-2 al marcador, als pocs minuts de partit. Abans del descans, els locals, han retallat distancies, amb un gol de penal córner de Gabi Dabanch. Ja en la segona meitat, els barcelonins han igualtat el partit. En els darrers minuts, la victòria podia haver caigut per qualsevol dels dos equips, però el marcador ja no s’ha mogut.

L’Atlètic de Terrassa, no ha tingut compassió del Pozuelo i l’ha derrotat amb una golejada escandalosa (8-2), en un partit que al descans ja dominava 6-1. El gran protagonista del l’encontre ha estat Santi Freixa amb 4 gols. La gran noticia de la jornada ha estat la primera victòria de la temporada del Barça, que s’ha imposat per la mínima (1-0), a un rival directe, el Ciutat de Les Palmes. De la resta de la jornada, destaca la victòria del Complutenese (4-2) enfront l’Atlètic San Sebastià, i la del Tenis (2-1) enfront del Benalmádena malagueny.

L’únic representant català de la competició, que no ha jugat aquest cap de setmana, ha estat el CD Terrassa, que ha ajornat a l’1 de novembre el seu partit amb el Club de Campo, per la presencia aquest cap de setmana de l’equip madrileny a la primera fase de l’EHL, on han aconseguit el bitllet pel KO 16. Demà dimarts, a les 21h es jugarà el partit ajornat entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Terrassa.

Classificació

1- Club de Campo                   9 p. (-1)

2- RC Polo                             9 p.

3- Atlètic Terrassa                  9 p. (-1)

4- Club Egara                         9 p.

5- Complutense                      9 p.

6- RS Tenis                            5 p.

7- CD Terrassa                       4 p. (-1)

8- Benámadena                      4 p.

9- Pozuelo                              4 p.

10- Atlètic San Sebastià         3 p.

11- FC Barcelona                   2 p (-1)

12- Ciutat de Les Palmes       1 p.

Divisió d’Honor Femenina: La Reial Societat, nou líder

En la competició femenina, Reial Societat i Club de Campo, no afluixen, i tot sembla indicar que en els dos partits directes entre basques i madrilenyes, decidirà el campió d’aquesta temporada.

La Reial Societat, és el nou líder de la competició, després d’imposar-se sense pal·liatius (3-0), a l’Atlètic de Terrassa. Les basques, han guanyat els quatre partits de lliga, amb 15 gols a favor, i encara no han encaixat cap gol en aquest inici de competició.

Per la seva banda, el Club de Campo, s’ha imposat per la mínima (1-2), al camp del Junior FC, i també suma tots els seus partits per victòries. En un dels partits més destacats de la jornada, el Club Egara s’ha imposat (2-1) al RC Polo. I això que les barcelonines, s’han avançat al minut 3, amb un gol de Núria Camón. Però a la segona meitat, les locals li han donat la volta al marcador, amb un gol de penal córner de Glòria Comerma al minut 50, i el definitiu 2-1, aconseguit per Maria Tost, a tres minuts pel final.

Per la seva banda el CD Terrassa continua invicte i a la part alta de la classificació, després d’empatar (0-0) a domicili, enfront del Tenis. La resta de la jornada es completa amb una nova derrota del Castelldefels (5-0) al camp de l’Alcalà, i l’empat (2-2) del Ciutat de Les Palmes amb el  SPV 51.

Classificació

1-Reial Societat                      8 p.

2- Club de Campo                  8p.

3- Alcalà                                 6 p.

4- CD Terrassa                       6 p.

5- RC Polo                             4 p.

6- Club Egara                         4 p.

7- Junior FC                           4 p.

8- SPV 51                              3 p.

9- Atlètic de Terrassa             3 p.

10- Ciutat de Les Palmes       1 p.

11- RS Tenis                          1 p.

12- Castelledefels                  0 p.

Comparteix i comenta

En portada