Premi per Pochettino, Carreras i Carmona

Marc Fontrodona - 24/10/2011, 13:39

El Comitè d'Entrenadors de la RFEF ha creat el "Premio Ramón Cobo" per aquells entrenadors que hagin destacat per una actitud concreta o per un comportament general al llarg de la temporada a Primera, Segona, Segona B i Primera i Segona de futbol sala. Fins a 3 entrenadors d'equips catalans han guanyat el premi.

Pochettino, en un entremanet de l'any passat // Arxiu

El premiat de la màxima divisió del futbol estatal és Mauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol. La temporada passada, l'equip blanc-i-blau va acabar vuitè i va fer de Cornellà-El Prat, un veritable fortí.

En el grup III de la Segona divisió B també se l'ha emportat un català, que aquest any optarà al d'una divisió superior. I és que Lluís Carreras, entrenador del CE Sabadell, va fer pujar l'equip a segona. Per si fos poc, ara ocupa posicions capdavanteres.

Finalment, el premi de la Divisió d'Honor de futbol sala ha anat a parar a mans de Marc Carmona. El català fa 7 anys que entrena el Barça Alusport i després d'haver passejat per tots els camps de Plata, l'any passat va guanyar tot el què jugava.

Tots els premis, més que merescuts, seran entregats aquesta tarda en un acte al Museu de la RFEF.

Tots els entrenadors guardonats:

Primera Divisió: Mauricio Pochettino (Espanyol)
Segona Divisió: Francisco Herrera (Celta)
Segona B Grup I: Antonio Acosta (Alcalá)
Segona B Grup II: Juan Carlos Pouso (Mirandés)
Segona B Grup III: Lluis Carreras (Sabadell)
Segona B Grup IV: Iñaki Alonso (Múrcia)
Divisió d'Honor futbol sala: Marc Carmona (Barcelona)
Divisió de Plata futbol sala: David Ramos (Puertollano)

Comparteix i comenta

En portada