10 jugadors del Barça, candidats a la Pilota d'Or

Marc Fontrodona - 25/10/2011, 23:06

A pesar d'algunes informacions que apuntaven a 9 jugadors, finalment seran 10 perquè entre els nominats també hi ha Alexis. El Madrid, per la seva banda, té 5 candidats a un trofeu que s'entregarà el 9 de gener.

Iniesta, Messi i Xavi, finalistes el 2010 // Arxiu

Ja s'ha fet oficial la llista dels 50 jugadors que optaran a guanyar la Pilota d'Or, el trofeu que t'acredita com a millor jugador de la temporada passada. Del Barça n'hi ha 10, una cinquena part: una barbaritat. Són, els tres finalistes de l'any passat: Messi, Iniesta i Xavi. I completen la llista de culers Cesc, Alves, Villa, Puyol, Piqué, Abidal i Alexis. Al xilè no se l'havia contat perquè l'any passat jugava a Udinese, tot i que sí que s'havia contat a Cesc, que estava a l'Arsenal.

Pel Reial Madrid, els habituals Iker Casillas i Cristiano; a més de Özil, Khedira i Xabi Alonso. Completen la llista de 50: Silva, Schweinsteiger, Lahm, Gómez, Thomas Müller, Ribery, Klose, Sneijder, Van Persie, Robben, Van der Vaart, Samuel Eto'o, Kun Agüero, Luis Suárez, Diego Forlán, Chicharito Hernández, Wayne Rooney, Neymar i Antonio di Natale.

Ara s'obre el període perquè la Comissió de Futbol voti i redueixi a 23 el nombre total d'aspirants que es donarà a conèixer l'1 de novembre. Els tres finalistes es faran públics el 5 de desembre. El guanyador no serà escollit fins el 9 de gener a Zuric, a la gala que organitza sempre la FIFA.

Moment en què es proclama el guanyador del 2010, Leo Messi:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada