Cristiano vol enganxar... a Neymar?

Albert Morillas - 25/10/2011, 18:06

En què coincideixen Cristiano Ronaldo, Marcelo i Neymar? A part de ser futbolistes i parlar portuguès, poc més es podria dir. Doncs bé, resulta que els seus gustos musicals són semblants. Què com ho sabem? Atents als vídeos...

Cristiano i Marcelo s'ho passen bé // Arxiu

Cristiano anota el seu primer gol de la nit. Ha trencat una ratxa de quatre partits sense marcar, i se'n va amb Marcelo al costat de la porteria per celebrar-ho. S'aturen i comencen... a ballar?

Aquesta dansa ja l'hem vist abans al món del futbol. I, curiosament, la protagonitzava algú a qui se l'ha vinculat moltíssim al Reial Madrid: Neymar. Casualitat, o alguna cosa més?

El que és cert és que la cançó està vivint un boom de popularitat, i el seu vídeo a Youtube ja ha estat vist per més de 27 milions de persones. A més, fa dos dies Twitter Espanya va bullir a causa de l'Ai Se Eu Te Pego de Michel Teló, un cantant que, fins ara, era desconegut aquí.

No hi ha cap dubte que els més escèptics trobaran alguna vinculació entre els companys madridistes i la jove estrella brasilera. Però, per ara, el misteri seguirà existint. Potser, si algun dia arriben a compartir equip, els hi podrem preguntar.

 

 

 

Aquest és el vídeo de la celebració:

YouTube Preview Image

 

Aquest és el de Neymar al vestuari:

YouTube Preview Image

 

Finalment, aquest és el vídeo oficial de la cançó. Notis que el títol d'aquesta notícia fa referència a la lletra:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada