El cap de Garrido depèn del Madrid

Albert Morillas - 25/10/2011, 22:20

La situació del Vila-Real a l'hora de visitar el Bernabéu no sembla la més adequada. Les últimes derrotes davant el City i el Llevant han fet molt mal, i el fantasma de la destitució ja ronda a Garrido. L'última paraula la tindrà el Reial Madrid, en una situació completament oposada: els blancs estan pletòrics de moral, i jugar a casa sempre és un plus.

El Vila-Real se la juga davant Cristiano // Arxiu

Com arriben?

A Madrid fa dies que dormen tranquils. L'equip ha agafat velocitat de creuer, i en les últimes setmanes tot han estat alegries en forma de victòries. Els blancs estan desenvolupant un estil propi de joc basat en una combinació de velocitat, contraatac i una defensa fèrria. De moment, equips com el Lió, el Màlaga o l'Ajax ja l'han tastat.

De fet, Valdebebas és, últimament, una bassa d'oli. Tot queda dit si tenim en compte que el fet més polèmic de les últimes setmanes (pel que fa al Madrid) és el ball de Cristiano i Marcelo (que podeu veure aquí). Aquest nou Madrid rutlla, i es nota en l'ànim de l'afició, que amb quasi tota seguretat omplirà el Santiago Bernabéu.

La vida, però, no és tan rosa a Vila-Real. Les expectatives creades a principi de temporada no s'han vist correspostes amb joc i resultats ni de lluny. De fet, no han sumat cap punt de nou possibles a la Champions, i a la Lliga només sumen 7 de 24. La marxa de Cazorla al Màlaga ha debilitat la zona mitja, i la baixa continuada de Nilmar ha restat potencial ofensiu al submarí. En qualsevol cas, els groguencs pretenen donar la campanada i començar la seva remuntada.

Alineacions

Les baixes en defensa continuen pel Madrid, que probablement repetirà defensa per quart partit consecutiu. Carvalho i Albiol encara hauran d'esperar per reincorporar-se al grup. Qui també haurà d'esperar per ser convocat és Sahin, que per fi ha tornat amb els seus companys. A la Castellana volen assegurar-se de que està completament recuperat abans d'arriscar-se. La novetat de la llista radica en Coentrao, ja recuperat de les seves molèsties. L'onze, amb un 4-2-3-1, seria: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano, Higuaín.

El Vila-Real, per la seva banda, haurà de conviure amb les baixes de Marchena, Ángel i Nilmar. Per tant, Zapata haurà de seguir jugant fora de posició. Els dubtes de Garrido, però provenen del mig del camp, on dubta si sortir a tocar la pilota amb tots els seus jugadors creatius, o blindar-lo en previsió del poder ofensiu blanc. Parlem d'un 4-5-1 amb: Diego López; Zapata, Gonzalo, Musacchio, Català; Bruno, Borja Valero, Cani, De Guzmán, Camuñas; Rossi.

 

Comparteix i comenta

En portada