Ibaka fitxa 2 mesos pel Madrid

Marc Fontrodona - 25/10/2011, 11:49

Així ho ha confirmat el club a la seva pàgina web; ahir ho feia tubasket.com. L'operació està tancada i aquest cap de setmana ja podrà jugar amb el Gran Canària. Ibaka ve a substituir Velickovic, lesionat per 2 mesos.

Serge Ibaka destaca per ser molt atlètic // Arxiu

Els blancs anunciaran el fitxatge al llarg del dia d'avui i el jugador tindrà una clàusula de sortida per si el locaut es resol aviat. De totes maneres, tot apunta que se seguirà allargant i que ben aviat s'haurà de decidir si al Nadal ja hi haurà NBA o s'haurà d'esperar al gener.

La fitxa rondarà els 100.000 euros al mes i estan intentant fer-lo jugar contra l'Armani Jeans de Sergio Scariolo, el seu seleccionador en el passat Eurobasket, on va ser un dels campions. I és que, a pesar de ser del Congo, el Govern no va tenir cap problema en nacionalitzar-lo perquè jugues amb Espanya.

Amb aquesta incorporació al conjunt blanc, el pivot congolès trenca la paraula amb l'Assignia Manresa, ja que va assegurar que si un dia tornava de la lliga americana, li encantaria tornar a la capital del Bages, on li havien donat l'oportunitat de donar-se a conèixer.

Atents al Top10 d'esmaixades d'Ibaka...

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada