Ja es poden demanar les entrades pel Mundial de Clubs

Marc Fontrodona - 25/10/2011, 09:30

Aquest matí s'obre el període per intentar aconseguir una entrada pel partit del 18 de desembre corresponent a la final -si tot va bé- o al tercer i quart lloc del Mundial de Clubs de la FIFA. Fins dijous, es podrà fer el tràmit a través de la web del Barça.

El Barça va guanyar el títol el 2009 // Arxiu

En total, el club blaugrana disposa de 1.000 entrades per assistir a l'enfrontament, que serà a l'Estadi Internacional de Yokohama, al Japó. D'aquestes, 850 aniran per socis i penyes i 150 pels compromisos del club.

Per demanar-les hi ha temps fins el dijous 27 a les 19h. i el funcionament serà l'habitual: una entrada per soci amb la possibilitat de fer sol·licituds conjuntes de fins a 4 persones; si hi ha més gent que entrades, es farà un sorteig públic i davant de notari el dia 3 de novembre. El preu, entre 90 i 230 euros.

El preu de l'entrada no és gaire econòmic, però la dificultat més gran vindrà amb el viatge. La nova agència FCB Viatges ofereix un viatge d'anada i tornada amb una nit en hotel de 5 estrelles per 1.765 euros sense taxes ni entrada inclosa. Sens dubte, la llunyania, el preu i el moment econòmic que viu el país, farà tirar enrere a més d'un.

Resum de la final del 2009, on el Barça es va imposar a Estudiantes La Plata (2-1):

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada