Jornada rodona pel City

Xavier Mars - 25/10/2011, 13:00

Desprès de l'exhibició mostrada el diumenge a Old Trafford, l'equip de David Silva es reafirma al liderat i es despenja dels seus rivals posant-se a 5 punts del United gràcies a la gran victòria i a la derrota del Chelsea, que no va saber guanyar contra el recent ascendit QPR.

L'arbitre, protagonista del partit / agències

Derrota del Chelsea per la mínima a casa del Queens Park Rangers que va rebre una petita empenta del col·legiat. El àrbitre va expulsar a Bowsinga i Drogba en el primer temps, deixant al Chelsea amb nou i xiulant un penal en contra al minut deu de partit, que va deixar els de Villas-Boas amb nou jugadors sobre el camp. Tot i tenir el control de la pilota durant gran part del partit, i intentar una vegada i una altra trobar el camí del gol, els blues no van aconseguir mai trencar l'entramat defensiu del QPR que es va dedicar a defensar el resultat tot el partit. El Chelsea amb aquesta derrota, ha perdut la possibilitat de avançar el United aquesta jornada i posar-se segon a la classificació.

L'Arsenal te un crack anomenat Van Persie

Els gunners devien la seva última victòria als dos gols de Van Persie, i aquesta setmana el deute s'ha engreixat amb dos gols més que han permès a l'Arsenal guanyar 3-1 al Stoke City. Els de Wenger escalen poc a poc posicions en la classificació i a la novena jornada, ja es troben en la setena plaça, a prop de la zona europea, l'habitat natural d'aquest equip. Els altres dos gols del partit, van ser obra del ivorià Gervinho, que va obrir el marcador del partit, i del davanter anglès Peter Crouch, que empatava el partit per el Stoke abans que Van Persie decidís posar-hi remei.

El Newcastle vol ser a Europa la propera temporada

Cabaye celebra el gol de la vitctòria / agències

El Newcastle segueix sent l'amo de la quarta posició, amb dret a Champions, desprès de guanyar per un gol a zero al Wigan. L'equip de Roberto Martinez no va poder superar a l'equip revelació d'aquesta temporada a la Premier. El Wigan va ser millor, disposant de més jugades de perill i tenint major possessió de pilota, però sense trobar el gol.

Liverpool i Tottenham lluiten per la cinquena posició

Reds i Spurs lluiten per una cinquena posició a l'espera de que les urraques punxin per arrevatar l'última plaça de Champions disponible. Mentrestant, aquesta jornada el Liverpool la veurà una mica més llunyana després d'empatar contra el recent ascendit Norwich City. En canvi els de Redknapp van fer els deures al camp del Blackburn guanyant per un gol a dos i mantenint vives les esperances a formar part de la màxima competició europea la propera temporada.

Comparteix i comenta

En portada