A partir de gener, prohibit fumar al Camp Nou

Marc Fontrodona - 25/10/2011, 01:23

Avui hi havia junta i després, com sempre, ha sortit el portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, a fer una roda de premsa per explicar com ha anat. Principalment, s'han acordat mesures respecte la prohibició de fumar, els nous abonats i l'atenció als socis discapacitats.

Toni Freixa en roda de premsa // Arxiu

En el primer dels casos, i després que l'Assemblea ratifiqués la decisió de prohibir fumar al Camp Nou, s'ha decidit que la primera fase començarà el 19 de novembre. Coincidint amb el partit contra el Saragossa, els empleats avisaran en zones interiors i passadissos que no es pot fumar. Si algú reincideix i no és soci, se'l farà abandonar l'estadi (i si ho és, a la Comissió de disciplina). Al gener serà quan la prohibició es farà extensible també a les grades i les sancions seran les mateixes.

En el segon tema, s'ha anunciat que s'alliberen 250 abonaments que passaran a disposició de la llista d'espera de més de 8.000 socis. Tots ells, provinents d'impagaments.

Finalment, s'ha acordat crear l'Oficina d'Atenció Especialitzada per tots aquells socis amb discapacitats i un servei conjunt amb la Creu Roja que es dirà "t'acompanyem" per ajudar aquests a acudir a l'estadi.

Vídeo "per un Camp Nou sense fum":

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada