Barça TV estrena "El Palau, 40 anys de màgia"

Marc Fontrodona - 26/10/2011, 11:18

La televisió del club de Barcelona oferirà avui (21:30h.), dijous (19:00h.) i divendres (15:15h.) un reportatge dels 40 anys d'història del pavelló de les seccions del club. Per tots aquells fanàtics del bàsquet, l'handbol, el futbol sala i l'hoquei, obligatori veure'l. Pels qui són del Barça però només veuen el futbol, una bona manera de descobrir un altre dels motius que fan dels culers, "més que un club".

El Palau, en construcció // Arxiu

Hi participaran l'ex president Agustí Montal (principal impulsor del Palau), Nacho Solozábal, Valero Rivera, Aíto García Reneses, Víctor Tomás, Jordi Torras, Beto Borregán i tota aquella gent que sense jugar, també li ha donat vida, com gent de les penyes o grups d'animació.

El passat diumenge, dia 23 d'octubre -coincidint amb el partit contra el Bilbao Basket-, es complien 40 anys des que es va inaugurar el Palau Blaugrana. Una obra que va marcar un abans i un després en la història de les seccions. Una obra sense la qual, segurament, cap d'elles estaria on és ara ni haguessin aconseguit tants èxits. Tot va començar com una promesa electoral de l'aleshores president Agustí Montal. Va complir la seva promesa de fixar un lloc per les seccions i en va fer una inauguració austera (res a veure amb la del Centre de formació Oriol Tort). Des d'aleshores, els èxits en bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei, s'han anat succeint.

El Palau s'ha convertit en un fortí // Arxiu

Provablement, per aquell ambient que s'hi crea i que, de ben segur, sabran transmetre els protagonistes del reportatge. Per alguns, un santuari culer; per altres, la seva casa; pels equips rivals, un malson. Tot això i més, en el reportatge. Aquí va una prèvia:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada