Catalunya - Tunísia en el tradicional partit nadalenc

Marc Fontrodona - 26/10/2011, 21:57

La selecció de Tunísia podria ser el rival de la catalana de futbol en el tradicional partit nadalenc i únic en tot l'any que disputa Catalunya. Així es desprèn de les paraules de Sami Trabelsi a Mosaique FM, on va anunciar un amistós amb Algèria i un amb els catalans pel dia 20 de desembre.

Sami Trabelsi atenent els mitjans // Arxiu

A pesar que al maig es van filtrar informacions que la selecció catalana tenia molt avançades les negociacions amb Croàcia, encara no hi ha rival. Ara, a no ser que hagi mentit el seleccionador perquè encara no estava tancat, ja n'hi ha. No obstant això, Andreu Subies volia que no passés com en el cas d'Hondures, que tot es va pactar a última hora; i podria ser just el contrari, perquè a punt d'entrar al novembre, la Federació Catalana de Futbol encara no ha anunciat oficialment el partit.

A partir del 12 de novembre, els de Tunísia iniciaran un stage de preparació per la Copa Àfrica de Nacions, que passarà primer per Algèria i després per Catalunya. El rival, doncs, tornaria a ser de poca entitat, tot i que compta amb alguns bons jugadors com Sami Allagui, del Mainz 05, Ammar Jemal, del Colònia o Jamel Saihi, del Montpeller. Evidentment, a falta de la confirmació oficial per part de la Federació, no se sap encara la seu, que podria ser l'Estadi Olímpic, com l'any passat; el Camp Nou, com els últims 11 anys; o Cornellà-El Prat, on encara no s'hi ha jugat.

Les millors jugades de Sami Allagui, un dels puntals, a la temporada 2010/11:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada