Milers d'amants del motor acomiaden a Simoncelli

Marc Fontrodona - 26/10/2011, 22:05

Dia plujós a Coriano, lloc on viu la família del motorista italià Marco Simoncelli, que va perdre la vida diumenge passat en un tràgic accident a Sepang, Malàisia. Allà, al teatre de la localitat, s'hi ha instal·lat la capella ardent del pilot fins ara, que ja tanca. A pesar de les condicions climatològiques adverses, hi han passat milers d'amants el motor durant tot el dia per brindar-li un bon comiat.

Imatge de la capella ardent de Simoncelli // Agències

Ahir van arribar les restes mortals de l'italià i demà es farà el funeral. Ho feien en un avió, entre aplaudiments, i acompanyats del seu pare, la seva parella i el seu amic Valentino Rossi. "Il Dottore" era íntim seu i anaven junts gairebé sempre, amb tot allò que tenia a veure amb el món del motor, la seva vida.

Els familiars del jove pilot (només tenia 24 anys) van estar en privat amb ell durant una estona i avui s'ha obert al públic durant 13 hores. Suficients perquè tot aquell qui volgués, pogués donar-li l'adéu que es mereix. Es calcula que finalment hi han passat unes 5.000 persones. A més, dins de la capella ardent hi havia la Gilera que el va portar a guanyar el Mundial de 250cc i l'Honda amb el 58 que portava aquesta temporada a Moto GP. La moto també estarà al box de l'equip Gresini al Gran Premi de València, però encara no se sap si els companys d'equip disputaran la carrera o no.

Els funerals seran demà dijous a les 3 del migdia i estarà reservat únicament a familiars i amics.

Tribut a Marco Simoncelli a Youtube:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada