Custo dissenyarà la samarreta de Catalunya

Marc Fontrodona - 26/10/2011, 11:35

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat aquest matí un acord amb Custo Barcelona. La prestigiosa marca s'encarregarà, per tant, de dissenyar la nova samarreta de la Selecció de la propera temporada.

Custo i Subies escenificant l'acord // FCF

L'acord el van firmar el president Andreu Subies, el dissenyador Custodi Dalmau i un vell amic d'aquest -havien estudiat a la mateixa escola-, el vicepresident de la FCF, Juanjo Isern. Serà la primera vegada que Custo s'atrevirà amb el disseny d'una samarreta de futbol, si bé, ell sí que havia tingut certa relació amb el futbol participant en el partit de La Marató de TV3 o anant a veure l'Europa.

Custo Barcelona, una de les marques de renom a nivell mundial i del país, es va fundar el 1996 i disposa de més de 3.000 punts de venda en tot el món. Tota una icona de la modernitat que no ha volgut revelar cap secret de com serà el nou model. Ni colors (tota una incògnita perquè últimament han variat molt, no com en altres seleccions), ni formes, ni res de res. El que és segur és que serà un disseny exclusiu i innovador. A més, ajudarà Catalunya a seguir donant-se a conèixer a tot el món (ja ho va fer agafant a Cruyff de seleccionador i ara amb una marca internacional). Ara toca esperar que es faci públic el disseny de la samarreta, abans de l'estiu del 2012.

Anunci de les seleccions del 2008, quan es va utilitzar la samarreta com a eix principal:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada