Emoció i ningú content (2-2)

Bernat Marrè - 26/10/2011, 00:23

Vibrant partit els que s’ha pogut viure al Sánchez Pizjuan entre Sevilla i Racing. Els càntabres, que durant molts minuts han assaborit la victòria, han vist com Manu del Moral els privava de la victòria en el temps de descompte. Abans, Ariel i Jairo, amb dos contacops magistrals, havien remuntat el gol inicial també de Manu del Moral.

Manu del Moral ha salvat el seu equip amb dos cops de cap // Agències

Guió inesperat el que ha seguit el partit durant els seus primers minuts. Un Racing valent i sense complexes ha sortit a jugar de tu a tu al Sevilla, però a mesura que han avançat els minuts la pressió asfixiant dels homes de Cúper s’ha anat diluint i els de Marcelino s’han començat a trobar còmodes al terreny de joc.

Perfectament orquestrats pel jove Campaña i l'incisiu Trochowski, els locals han posat setge a la porteria de Toño amb criteri però sense encert en els metres finals, on els de nervión han trobat a faltar a Kanouté, sancionat, i a Negredo, suplent ja que venia d’una lesió. Pel Racing, la jove promesa Koné bregava amb tota la defensa del Sevilla per aprofitar les poques pilotes de les que disposava.

Amb el Sevilla jugant a plaer i el Racing sense una idea de joc definida, el gol ha arribat gràcies a una jugada a pilota aturada. Error de marcatge en una falta penjada per Campaña que remata sol Manu del Moral a d’interior de l’àrea petita. Després del gol els càntabres han estirat les línies i han disposat dels seus millors minuts, però Varas ha evitat que primer Jairo i després Adrián empatessin el partit durant els últims minuts del primer temps.

Inici del segon temps amb un ritme trepidant i amb ocasions a les dos àrees, on els porters han estat els protagonistes. El Racing, tot i deixar patent una gran manca de recursos ofensius, seguia viu en el partit i el Sevilla ho ha pagat de la forma més cruel. Contracop de llibre traçat per Adrián que finalitza Ariel amb un potent cop de cap, trencant així amb la imbatibilitat de Varas. Però la reacció visitant no s'ha aturat, ja que en una altra contra, aquest cop finalitzada per Jairo, els càntabres han capgirat el marcador en només tres minuts. Fort revés als plans del Sevilla, que no esperava la reacció d'un Racing que fins aleshores s’havia mostrat inoperant.

Ja en el temps de descompte, amb el Racing suant sang per defensar el marcador i el Sevilla atacant a la desesperada ha arribat el merescut empat, també de Manu del Moral. Centrada de Rakitic que remata l'ex del Getafe per fer embogir el Pizjuan i fer justícia al marcador.

Amb aquest empat, el Racing, que només havia marcat un gol en set partits, continua sense tastar la victòria en aquesta lliga. Per altre banda, el Sevilla esgarrapa un punt que li serveix per seguir invicte, amb quatre victòries i cinc empats, i per aferrar-se a la quarta posició de la qual pot ser desbancat durant la jornada intersetmanal.

Fitxa tècnica

Sevilla: Javi Varas; Coke (Luis Alberto, m.74), Spahic, Escudé, Cáceres; Jesús Navas, Medel, Campaña (Rakitic, m.74), Armenteros (Negredo, m.61); Trochowski; Manu del Moral.

Racing: Toño; Francis, Álvaro González, Torrejón, Christian Fernández; Jairo (Osmar, m.90), Diop, Adrián, Cisma; Koné (Arana, m.80), Ariel (Munitis, m.75).

Gols: 1-0, M.37: Manu del Moral. 1-1, M.62: Ariel. 1-2, M.69: Jairo. 2-2, M.92: Manu del Moral.

Comparteix i comenta

En portada