L'Almeria enfonsa el Nàstic (3-1)

Toni de Pablo - 26/10/2011, 21:32

El conjunt de Juan Carlos Oliva perd a Almeria i queda cuer de la Liga Adelante, on ha sumat només 4 punts en 10 partits disputats fins ara. Perilla el lloc de Juan Carlos Oliva com a tècnic grana.

Disputa entre jugadors del Nàstic i de l'Almeria // Agències

Disputa entre jugadors del Nàstic i de l'Almeria // Agències

Comença a perillar la categoria per al Gimnàstic. Potser és aviat per dir-ho, però l'equip grana encara no ha sumat cap victòria en els 10 partits que s'han disputat fins ara. Suma quatre punts i la situació és crítica. Juan Carlos Oliva comença a ser qüestionat, tot i que a finals de la temporada passada  ja va ser capaç d'aixecar una situació compromesa.

El partit d'avui ha estat una sopa reescalfada del que ve sent el Nàstic aquest nou curs. Les diferències entre catalans i andalusos s'han reflectit perfectament damunt del terreny de joc. El cojunt de Lucas Alcaraz ha començat dominant clarament el partit, jugant per les bandes i disposant de bones ocasions de gol. El Nàstic, per la seva banda, no ha estat gens inspirat en el joc d'atac i ha deixat moltes llacunes defensives que l'Almeria ha sabut aprofitar.

El primer gol ha arribat arrel d'un penal comès per Rodri, que ha rebutjat amb la mà una centrada d'Aarón. L'àrbitre no ha dubtat en xiular la pena màxima, que ha transformat Ulloa enganyant el porter. Al minut 27, el Nàstic ha fet la seva rèplica i ha empatat el partit amb un golàs de Morán, que ha engaltat un xut fort i sec que s'ha colat al fons de la porteria d'Esteban. Els d'Oliva, però, no han pogut assaborir l'empat durant gaire estona, ja que quatre minuts després, Ulloa tornava a avançar el conjunt andalús. Un altre error de Rodri ha permès al davanter de l'Almeria per plantar-se sol davant de Rubén i definir sense problemes.

A la segona meitat, el Nàstic no ha donat símptomes de millora i no ha "volgut" empatar el partit. Els locals han seguit amb la seva tònica: pressionant i obrint el joc a les bandes, fet que ha matat el Nàstic. Un mal refús de Rubén Pérez ha servit a Soriano per eixamplar la diferència golejadora per a l'Almeria, que al 52 ja havia sentenciat el partit.

D'aquesta manera, l'equip grana s'enfonsa a la cua de la classificació de 2a Divisió amb 4 punts, mentre que l'Almeria recupera els llocs de privilegi i se situa segon, als llocs que donen accés directe a la Primera Divisió.

 

UD Almeria: Esteban; Michel Macedo, Carlos García, Jakobsen, Dani Bautista; Bernardello, Verza (Corona, m.60); Aarón (Omar, m.77), Soriano, Aleix Vidal; y Leo Ulloa (Goitom, m.83).

Gimnàstic de Tarragona: Rubén Pérez; Sergio Juste, Arzu, Rodri, Xisco Campos; Seoane, Longas; Luna (Viguera, m.76), Morán (Eloy Gila, m.64), Tuni (Álvaro Rey, m. 61); y Powel.

Goles: 1-0, M.11: Leo Ulloa, de penal. 1-1, M.27: Morán. 2-1, M.31: Leo Ulloa. 3-1, M.52: Soriano.

Comparteix i comenta

En portada