Pedrito, encara bo: només dues setmanes de baixa

Albert Morillas - 26/10/2011, 12:15

Després de la ratxa de lesions que està patint el FC Barcelona, tots es temien el pitjor. Pedrito, en una acció fortuïta, queia al terra amb gestos ostensibles de dolor. Però, tot ha quedat en un petit esglai, ja que l'internacional canari només haurà de descansar durant dues setmanes.

Pedro es dol del turmell // Agències

Corria el minut 54 quan, en una jugada aïllada, Pedro relliscava per la pressió d'un defensor i, mentre queia, es torçava el turmell en una imatge dolorosa. Atenent als precedents blaugranes, molts ja es preparaven per perdre una peça molt important durant un temps.

Per sort, no serà així, ja que tot ha quedat en una distensió dels tendons del turmell esquerre. Després d'una sèrie de proves realitzades, tot ha quedat en un diagnòstic de lesió d'entre dues o tres setmanes. En qualsevol cas, els serveis mèdics del Barça han descartat qualsevol tipus de lesió òssia.

A causa del problema de Pedrito, Villa va veure's obligat a entrar al camp, tot i que Guardiola havia decidit donar-li descans a Granada. Pedrito, si tot va bé, podria retornar a l'equip pel matx contra el Saragossa (sempre i quan no sigui convocat per la Selecció espanyola).

Comparteix i comenta

En portada