Polèmica amb la "classe del Barça"

Albert Morillas - 26/10/2011, 18:28

El col·legi públic La Sínia ha posat el nom del club barceloní a una de les seves classes i, com a part del seu programa lectiu, l'escola dedicarà hores a mostrar aspectes de la institució com són la història, l'himne o els jugadors. Les reaccions no s'han fet esperar.

Dóna la teva opinió als comentaris

La web pericosonline.com ha fet extensible la denúncia d'alguns pares. Segons expliquen, van ser els propis nens que, democràticament, van decidir posar de nom "Barça" a la seva classe. L'escola ho va acceptar, i a més ha afegit hores lectives dedicades a donar a conèixer el club als nanos de 4 anys. Aquestes hores continuaran més enllà del curs actual (P4).

La queixa dels pares radica en que creuen que tant el nom com les classes "culers" adoctrinaran als nens, que inevitablement seran aficionats del FC Barcelona a la llarga. No entenen que l'escola no es limiti a ensenyar dins les seves competències, sinó que vulgui influir en la vida quotidiana dels nens.

Els pares ja s'han organitzat per recaptar firmes i aturar la decisió del centre docent. L'escola, de moment, no s'ha manifestat al respecte.

Ara us demanem la vostra opinió. Penseu que és lícit ensenyar als nens què és el Barça? Creieu que l'escola hauria de donar marxa enrere? Digues la teva als comentaris!

Comparteix i comenta

En portada