15 hores més de reunió per apropar postures

Marc Fontrodona - 27/10/2011, 11:07

Es comença a veure la llum al final del túnel del Locaut. En una nova reunió a Nova York, que s'estan acostumant a fer-les durar una barbaritat -en aquest cas, 15 hores- s'han acostat en algunes coses i "podria haver-hi acord en 3 o 4 dies".

Fisher, representant dels jugadors // Arxiu

Ja hem perdut el compte de quantes reunions porten. Unes acaben amb trencament i d'altres, com aquesta, acostant posicions. De fet, els jugadors han admès progressos i fins i tot no descarten una temporada de 82 partits. I és que la discussió al voltant del percentatge del BRI que s'han d'emportar propietaris i jugadors segueix molt viva -tot i que més a prop d'un acord- però mentrestant es van arreglant altres coses, com el sistema de contractació.

La reunió la van tenir David Stern, Adam Silver, Peter Holt (Spurs), Glen Taylor (Timberwolves) i Jim Dolan (Kincks). Per part dels jugadors, Billy Hunter, Derek Fisher i Maurice Evans; a més d'un economista i un advocat. Han estat precisament els jugadors els què han donat peu a l'esperança. Al sortir de la reunió Derek Fisher ha dit que poden "arribar a un acord en 3 o 4 dies" i ha assegurat que les negociacions continuaran avui. Per últim, ha afegit que podrien "salvar la temporada completa si s'arriba a un acord abans del dilluns".

Per altra banda, el temps vola i David Stern, el comissionat de l'NBA, ja ha advertit que ben aviat "es poden cancel·lar més partits".

Comparteix i comenta

En portada