Alexis Sánchez torna a entrenar amb el grup

Albert Morillas - 27/10/2011, 17:15

La recuperació del xilè va per bon camí, i la seva reaparició cada cop és més propera. Avui, per primera vegada des que es va lesionar, Alexis Sánchez ha completat una sessió d'entrenament amb la resta de l'equip.

El xilè reapareixerà en els pròxims partits // EFE

La novetat del dia a l'entrenament del Barça ha estat la reaparició d'Alexis Sánchez. El davanter xilè, que després d'enlluernar als seus primers partits va caure lesionat a Anoeta, està molt proper de la recuperació completa de la seva lesió del bíceps femoral.

Es podria donar la situació que el seu retorn no fos al Barça, sinó amb la selecció xilena. El millor jugador d'Itàlia l'any passat ha estat convocat per la jornada internacional i, si per llavors està totalment recuperat, viatjarà per representar el seu país.

Puyol i Piquè completen la sessió sense problemes

A part d'Alexis, els centrals Puyol i Piquè també estan recuperant-se de les seves respectives lesions, però en el seu cas el retorn podria ser molt més pròxim. Després d'haver completat dues sessions en plenes condicions, tot apunta a que estaran disponibles per Guardiola per la pròxima convocatòria.

A més, cinc jugadors de les categories inferiors del club han estat cridats per completar la sessió. Han estat Oriol Rosell, Balliu, Soriano, Cuenca i Masip.

 

Comparteix i comenta

En portada