Báez ja entrena i Eyenga torna a casa

Álvaro López - 27/10/2011, 17:03

El FIATC Joventut, juntament amb el Reial Madrid, és el club de la Lliga Endesa que més moviments ha protagonitzat durant aquests dies. D'una banda, Eulis Báez promet lluita i velocitat en la seva presentació. I per l'altra, una sorprenent notícia avançada per Solobasket.com: Christian Eyenga torna a Badalona mentre duri el lockout a l'NBA

Báez ve a reforçar el joc interiro // DKV

El dominicà Eulis Báez va entrenar per primera vegada ahir a la tarda amb els seus nous companys. A primera hora, però, va passar la pertinent revisió mèdica i va dir les seves primeres paraules com a jugador verd-i-negre. L'aler-pivot, ex del Valladolid, va assegurar que arribar a Badalona "és un pas més" en la seva carrera. El mateix Báez es va definir com un jugador "veloç", al que li agrada el treball sota els cèrcols i que, malgrat que moltes persones el veuen un jugador petit en la seva posició, dins de la zona es sent "gran".

Precisament, a la qüestió de la manca de centímetres dins de l'equip, el dominicà vol mirar de compensar-ho per una altra via: "Serem un equip petit pel que fa a l'alçada, possiblement els més dèbils pel que fa a centímetres, però ens sobreposarem si compensem aquesta carència a base de lluita i velocitat".

No paren a Badalona. Segons publica el web Solobasket.com, Christian Eyenga (Kinshasa, 22 anys, 1.96 metres) tornarà Badalona mentre l'NBA estigui parada a causa del lockout. Recordem que el congoleny va arribar a Badalona amb 17 anys. Fa dues temporades va anunciar que es presentava al draft, on va ser escollit pels Cleveland Cavaliers en la posició número 30. Després d'un temps a la lliga de desenvolupament, Eyenga va jugar 44 partits a l'NBA, on va tenir unes mitjanes de 6.9 punts i 2.8 rebots en 21.5 minuts jugats per partit.

 

Comparteix i comenta

En portada