Catalunya s'estrena amb victòria a la Xina (21-16)

Eduard Corredor Cairó - 27/10/2011, 13:34

Aquest matí, hora catalana, el combinat català ha guanyat en el seu debut en el Mundial de Korfbal que es disputa a la Xina. Catalunya ha derrotat a la República Txeca per un ajustat 21 a 16, en un enfrontament molt igualat.

D'aquesta manera, la selecció nacional demostra que està preparada per disputar el Mundial i que vol arribar el més amunt possible. Aquesta preparació es va fonamentar en disputar el Torneig 4 Nacions, i amb partits amistosos. L'equip va guanyar el 4 Nacions i va plantar cara davant el campió de la Lliga Holandesa. Això els ha donat moral i encaren el Mundial amb molta il·lusió i confiança.

Propers partits

Després d'aquest partit, la selecció catalana disputarà demà el seu segon partit del grup contra Gal·les. Tancarà aquesta fase enfrontant-se a l'equip amfitrió, la Xina dissabte. Si com esperem, acosegueixen classificar-se, a partir de dilluns de la setmana que ve comença la següent fase de la competició. Trobareu tota la informació a: la web oficial del Mundial, o a la web de la Federeació Catalana.

Catalunya al món

Aquesta és una gran oportunitat perquè Catalunya demostri que pot participar en grans esdeveniments esportius, i perquè es reivindiqui l'oficialitat de les seleccions catalanes.  Com podeu veure en aquesta noticia d'arxiu, va costar molts esforços poder participar en aquest Mundial, per això cal animar des d'aquí tant com es pugui.

Galeria d'imatges d'aquest curiós esport

Jugadors catalans a la banqueta / korfbal.cat

Imatge del torneig 4 Nacions / Korfbal.cat

Partit amistós de la selecció / Korfbal.cat

Acció d'un dels amistosos / Korfball,cat

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada