Ibra amenaça amb explicar-ho tot

Albert Morillas - 27/10/2011, 18:56

Tots recordem l'estranya sortida del Barcelona d'Ibrahimovic. Després de perdre el seu lloc a l'equip titular en favor de Bojan, el suec va ser venut al Milà. Un cop allà va fer la seva famosa definició de Guardiola: "el filòsof". Mai es va fer públic quin va ser l'enfrontament entre jugador i entrenador, però potser la biografia del davanter ens traurà de dubtes.

Ibra, a la seva etapa al Barça // Arxiu

La promoció de la biografia és ben directa: s'exposa que Ibrahimovic explicarà tota la seva estada a Barcelona i els detalls de la seva relació amb Guardiola i la seva sortida per la porta del darrere. El llibre, que estarà escrit per David Lagercrantz sortirà a la venda inicialment només a Suècia. S'espera, però, que en breu també aparegui a més països.

La biografia s'anomenarà "Jo sóc Zlatan Ibrahimovic", i cobrirà tota la carrera del suec. Per tant, anirà des dels seus inicis al Malmö del seu país natal fins el seu actual equip, el Milà. Passarà per la seva estada a l'Ajax, el seu fitxatge per la Juventus, la convivència amb Mourinho a l'Inter i el seu curt període al Barça.

Òbviament, l'al·licient principal del llibre serà descobrir, com a mínim, la versió de l'Ibra sobre el seu conflicte amb el tècnic de Santpedor. També serà interessant descobrir l'opinió del protagonista sobre l'actual entrenador del madrid, José Mourinho, així com la part més íntima de la seva vida.

Comparteix i comenta

En portada