El Llevant més internacional

Marc Fontrodona - 27/10/2011, 20:42

Líder en solitari després de 9 jornades en una lliga on Barça i Madrid no deixen respirar la resta de rivals i ho guanyen gairebé tot. Això, combinat amb les victòries en l'últim segon, guanyar al Madrid o tenir la mitjana d'edat més alta de la lliga han provocat l'interès internacional.

Valdo celebra un gol a la Reial // Arxiu

Tan és així que un periodista del "The New York Times", Jake Appleman, ha viatjat fins València per parlar amb diferents persones de l'entitat i fer un reportatge pel diari. A la recerca del "secret" que ha permès als blaugrana encapçalar la classificació, el periodista està parlant amb tothom per poder publicar la peça aquest cap de setmana. Per exemple, Juanfran o Rubén Suárez (autor del gol en el 93).

Appleman assegura que estar sorprès per com un club "tan petit" és capaç d'aixecar partits com el de la Reial i com, amb "només 12.000 aficionats al camp, poden estar davant del Barça o el Madrid".

Res a veure amb el Llevant, el periodista ha comentat que cada vegada "hi ha més afició al futbol als Estats Units", però "la lliga més seguida és la Premier, per idioma".

El gol de la remuntada de dimecres:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada