El Llevant segueix líder i el Rayo ja guanya a casa

Marc Fontrodona - 27/10/2011, 13:36

El Llevant segueix líder per segona jornada consecutiva després d'imposar-se a la Real en els últims instants; el Rayo guanya el seu primer partit a casa en detriment del Màlaga; i Getafe i Osasuna es reparteixen els punts, de manera que cap dels dos queda content.

Primer i merescut, toca parlar del Llevant, aquests nois (o més ben dit "senyors", perquè tenen la mitjana d'edat més alta de la lliga) que no estan fallant a la seva afició i demostren que no han arribat aquí per casualitat. Així és com es definiria un equip que, contra tot pronòstic, ja fa dues jornades que lideren la primera divisió en solitari. Aquesta jornada, guanyant a l'últim segon de partit. A pesar que la Reial Societat s'havia avançat, els valencians van capgirar el marcador i van veure com els empataven altre cop a falta de ben poc per acabar el partit. Aquí va ser quan, Rubén Suárez, amb una falta des de 40 metres, va llançar un obús que fins i tot va tocar el pal per donar la victòria als blaugrana. Fantàstic.

Botelho fent el primer gol // Agències

Si el Rayo surt molt ficat en el partit i el Màlaga adormit, el resultat és que al minut 7 els locals s'avancen amb un gol de Botelho. Si a més, t'expulsen un jugador, tens 2 opcions: o et creixes o t'acabes d'enfonsar; i el Màlaga va escollir la segona. Tant és així que Tamudo ho va aprofitar per tenir moltes ocasions i fer el 2 a 0 que sentenciava el partit. Primera victòria dels de Vallecas com a locals. Tanta va ser l'alegria, que amb el gol de Tamudo fins i tot es va trencar una balla del gol on estan els Bukaneros. El Màlaga ja no convenç com al principi.

Una relliscada de Moyá va permetre a Osasuna avançar-se al camp del Getafe gràcies a Ibrahima. Güiza va fer l'empat a la segona part; Ibrahima va trigar 5 minuts en tornar a posar per davant els visitants; i finalment, Güiza tornava a igualar el partit de manera definitiva. Duel de golejadors que deixa amb més bon regust als de Pamplona perquè jugaven fora, però havent tingut el partit a les seves mans, l'alegria és moderada.

Comparteix i comenta

En portada