El Madrid es menjarà el vermut al camp

Albert Morillas - 27/10/2011, 16:28

Per primera vegada a la lliga BBVA 2011/2012, un dels dos grans jugarà a l'horari matinal del diumenge. S'ha confirmat que el Madrid-Osasuna es disputarà el dia 6 de novemebre a les 12:00h. Farà això feliços als asiàtics?

Aquesta vegada li ha tocat als blancs // Arxiu

Ja és una realitat. El Reial Madrid-Osasuna de la jornada 12 tindrà lloc a les 12 del migdia. La LFP ha decidit que el Santiago Bernabéu estreni aquest horari recuperat per aquesta temporada.

Ho ha confirmat Astiazarán, desmentint així tot el que s'havia comentat sobre que Madrid o Barça mai jugarien pel matí. Pel que sembla, els club ja estaven al corrent, ja que Florentino Pérez, hores abans, havia manifestat que "es jugarien grans nits i matins de futbol al Bernabéu".

Així doncs, la notícia no ha estat mal rebuda per la directiva del club blanc. Potser l'obertura al mercat asiàtic té alguna cosa a veure, però, en qualsevol cas, resulta positiu per la lliga que tots els equips passin per tots els horaris.

Sí que havia jugat amb anterioritat el Madrid a les 12, però fora de casa. Les tres vegades, curiosament, contra el Rayo Vallecano. I els precedents són bons, doncs sempre es van emportar la victòria.

Comparteix i comenta

En portada