El Milan guanya el Parma amb un hat-trick de Nocerino!

Marcel Sanromà - 27/10/2011, 23:12

Boateng (e) felicita Nocerino (d) // Agències

És el nom de la jornada. Us imagineu que Sergio Busquets marqués tres gols en un partit amb el Barça? Doncs que Antonio Nocerino fes aquest dimecres un hat-trick és quelcom de molt similar. En 106 partits amb el Palermo només havia aconseguit sis gols, i des que ha fitxat pel Milan aquest estiu ja en suma quatre.

Els rossoneri van guanyar per 4-1 el Parma, i l'autor de l'altre gol va ser Zlatan Ibrahimovic, que es va estrenar aquesta temporada. Mentestant, la Juventus recupera el liderat després de vèncer per 2-1 la Fiorentina (Jovetic ja du cinc gols en vuit partits i està demostrant tot el potencial que se li suposava) i que Udinese perdés el primer partit de la temporada, al camp del Napoli per 2-0 (gols de Lavezzi i Maggio).

Maggio i Lavezzi, golejadors del Napoli // Agències

La Roma va veure truncada la seva recuperació després de caure per 2-1 al camp del Genoa, on van marcar l'ex del Mallorca Bosko Jankovic i Kucka, i pels giallorossi només va ser capaç d'anotar Fabio Borini. Tampoc millora del tot l'Inter, que després de vèncer diumenge el Chievo, va tornar a ensopegar, al camp del sorprenent Atalanta, en empatar 1-1. Gol d'Sneijder i empat de Germán Denis deu minuts després.

I la Lazio, que amb la derrota d'Udinese ho tenia tot per pujar a la primera plaça perquè davant tenia el Catania, també va punxar. Començava bé el partit pels laziale gràcies al gol de Klose, que ja en duu cinc, però a la segona part Bergessio feia l'igualada.

Klose ja ha fet 5 gols a Roma // Agències

Els altres resultats de la jornada han estat la victòria del Bologna, la segona del curs, al camp del Chievo per 0-1 amb gol d'Acquafresca, l'empat a 1 entre Cesena i Cagliari, amb dos penals transformats per Candreva i Nenê respectivament i un altre empat a 1, aquest entre Novara i Siena, amb gols del suplent Gemiti i de Calaiò respectivament. En el partit que ha tancat la jornada, el Palermo s'ha imposat al Lecce per 2-0 amb gols de Pinilla de penal i Abel Hernández.

 

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada