Giuseppe Rossi, sis mesos de baixa

Albert Morillas - 27/10/2011, 19:37

Les desgràcies mai venen soles, deuen pensar a Vila-real. Després de perdre clarament contra el Madrid i entrar a posicions de descens, semblava que la situació no podia anar a pitjor. S'equivocaven: el seu davanter estrella, Rossi, té afectat el lligament creuat anterior de la cama dreta i estarà allunyat dels terrenys de joc durant sis mesos.

Rossi podria tornar per l'Eurocopa // Arxiu

Es podria dir que Vila-real i Llevant estan seguint trajectòries inverses aquesta temporada. Mentre que els líders en principi només haurien de lluitar per la permanència i estan fent història, el submarí sembla tenir fosos els ploms. Són a posicions de descens, estan virtualment eliminats de la Champions i ara se'ls ha lesionat Giuseppe Rossi.

El davanter estrella dels groguencs es veurà obligat a allunyar-se durant sis mesos dels terrenys de joc. Si bé després del partit del Madrid els metges només havien detectat un petit cop al genoll, les exploracions posteriors han revelat que el lligament creuat anterior de la cama dreta està tocat. Estaríem parlant de la mateixa lesió que Canales i, per tant, del mateix temps de recuperació.

Així doncs, ara per ara la davantera del Vila-real està sota mínims. Nilmar encara requerirà un mes més per recuperar-se completament del seu genoll, mentre que Marco Rubén tot just acaba de sortir de la infermeria. S'estima que Rossi podria, com a molt d'hora, tornar abans del final de la temporada. Això si, seria més prudent pensar que reapareixerà a l'Eurocopa amb Itàlia.

Comparteix i comenta

En portada