La catalana amateur venç al Sant Andreu (0-2)

Albert Morillas - 27/10/2011, 11:11

La concentració de la selecció catalana amateur va acabar amb una victòria davant el Sant Andreu. Si bé el partit va ser força disputat, la selecció va fer gal·la d'una major efectivitat per posar el 0-2 final. Piti Belmonte va aprofitar l'amistós per fer jugar als menys habituals i a alguns juvenils.

La selecció catalana ja està preparada // Agències

La convocatòria de la preselecció catalana amateur per la UEFA Regions Cup va finalitzar amb una victòria. L'amistós contra el Sant Andreu va posar fi a una jornada d'entrenaments de preparació per la fase prèvia de la competició, que es disputarà del 9 a l'11 de desembre. Els rivals dels catalans seran el País Basc, la Comunitat Valenciana i Extremadura.

Pel que fa al partit, Piti Belmonte va optar per donar minuts als habituals suplents del Sant Andreu i a alguns juvenils. Això es va notar en el joc de l'equip, que no va ser del tot dolent, però va tenir una clara manca de poder ofensiu. Això va ser aprofitat per la selecció catalana, que després de dos avisos al principi del partit va marcar prop del descans.

Cárdenas va fer el gol de cap, traduint així en domi al marcador el que es veia al camp. La segona part va continuar amb la tònica de la primera, amb els dos bàndols molt errats de cara a porta. A part d'alguna ocasió aïllada, tot semblava destinat a que acabaria amb el 0-1.

Però, Melo va cometre penal quan restaven pocs minuts pel final. El seu excompany al Cornellà Enric va ser l'encarregat de xutar-lo i no va fallar. El 0-2 va confirmar el lleu domini de la selecció sobre els andreuencs i va deixar clar que, en tot cas, ja està preparada per classificar-se per la seva primera fase internacional de la història.

 

Comparteix i comenta

En portada