La ratxa ha de continuar a casa

Albert Bermúdez - 27/10/2011, 10:32

L'Espanyol afronta avui el partit contra el Betis amb la possibilitat d'aconseguir la tercera victòria consecutiva i la voluntat d'enterrar la darrera derrota a casa, contra el Reial Madrid. Javi Chica torna, amb el club andalús, a la que va ser la seva casa.

Romaric i Sergio Garcia, endollats // Arxiu

Dues cares oposades. Després de trencar el malefici fora de casa i rematar-lo amb dues victòries consecutives lluny de Cornellà-ElPrat, l'Espanyol vol seguir endavant amb una ratxa de partits guanyats que pot allargar-se si el conjunt blanc-i-blau continua amb pas ferm. Tanmateix, la necessitat del Betis pot ser avui un greu perill. I és que el conjunt andalús ha perdut els darrers quatre partits, tot i que segueix per davant de l'Espanyol en la classificació gràcies al coixí que va aconseguir en les quatre primeres jornades de lliga (12 punts de 12 possibles).

El retorn de Chica

Excepte Tamudo, tots els exjugadors de l'Espanyol que s'han enftontat al conjunt de Pochettino (el que més, Luis García) han causat seriosos problemes a l'equip blanc-i-blau. Avui no torna un davanter, per sort, però sí que Cornellà rebrà càlidament Javi Chica, el lateral que va deixar un bon record en la memòria blanc-i-blava abans de marxar al Betis.

Romaric i Sergio Garcia, a seguir endavant

Després de ser artífexs de les dues darreres victòries i de disputar partits molt seriosos i complets, sembla ser que Romaric i Sergio García tindran avui la confiança del tècnic i de l'estadi. D'altra banda, al club bètic es va confirmar la mala notícia de la lesió de Vadillo, que definitivament restarà fora dels terrenys de joc durant sis mesos, com a mínim.

L'estadística no pronostica l'empat

L'Espanyol i el Betis encara no coneixen encara el resultat en empat i, quan han puntuat, ho han fet de tres en tres. El seu potencial en atac i algunes mancances en defensa obliguen les cases d'apostes a pagar més car l'empat que la victòria d'un dels dos equips.

Carlos Feriche farà el servei d'honor

El seleccionador espanyol d'hoquei patins i també soci blanc-i-blau farà el servei d'honor, després d'haver aconseguit el mundial amb la selecció espanyola. El seu segon entrenador, 'Catxo' Ordeig, que també és perico, serà homenatjat juntament amb Feriche.

Comparteix i comenta

En portada