La tempesta perfecta (3-0)

Albert Morillas - 27/10/2011, 00:03

Sembla que el Madrid ha pres una rutina de joc pels partits. Consisteix a destrossar els equips rivals a la primera part i, a la segona, dormir el partit mentre pensa qui serà la seva pròxima víctima. Avui, quan el Vila-real ha volgut reaccionar ja perdia 3-0. Curiosament, Cristiano ha fet un partit molt discret. Di María, omnipresent.

El partit de Di María ha estat espectacular // Agències

El Madrid ja no titubeja. No especula. Ja no guanya només perquè encerta més ocasions que el rival. Sigui el que sigui, Mourinho ha donat amb el botó que ha pujat l'equip de nivell. És igual qui juga, és com si sempre fossin els mateixos onze homes. Els rivals no tenen resposta per la tempesta perfecta.

Avui ha començat a ploure ben d'hora. Al minut 5 Di María ha llençat una passada en llarg que semblava no ser per ningú... que no es digui Benzema. El Francès l'ha baixat per després tornar a enlairar-la sobre Diego López. 1-0 i la sensació de que la pluja no havia fet més que começar.

Sense temps per reajustar-se ha hagut el Vila-real d'empassar-se el 2-0. Una pilota a la frontal de l'àrea sense amo ha caigut als peus de Kaka. El brasiler, que ara es veu amb confiança per ser el que era, no s'ho ha pensat dues vegades: xut enganxat al pal dret del porter i gol. El crack, que sembla que tornarà a la canarinha, es reafirma dia a dia.

Després d'aquest blitzkrieg madridista, el Vila-Real ha aconseguit estabilitzar el matx. Ha creat un cert perill gràcies a les desmarcades de Rossi i marco Rubén, si bé mai ha hagut d'exhibir-se Casillas. Han anat passant els minuts amb anades i tornades fins que el contraatac màgic del Madrid ha fet acte de presència. Quatre homes: Kaka condueix des de la seva àrea, passa la pilota a Marcelo, que la deixa per Benzema. El francès clava un punyal en forma de passada a la defensa del Vila-real que deixa sol a Di María. L'argentí ha confirmat el seu gran partit definint amb molta classe. Partit sentenciat amb 30 minuts.

Es repeteix el guió de la Rosaleda

No ha estat el dia de Cristiano // Agències

Amb la feina feta, el Madrid s'ha dedicat a la segona part a economitzar esforços. A fi de comptes, dissabte espera la Reial Societat. El ritme del partit ha baixat escandalosament, i només s'ha vist alterat per algunes puntades  de peu groguenques i l'ocasional aparició de Borja Valero o Kaka.

Com a fets importants podríem destacar un penal de Musacchio a Di María que Pérez Lasa no ha considerat com a tal, i el mal dia de Cristiano. El portuguès ha entrat poc en joc i s'ha desesperat de cara a porteria. Òbviament, tothom pot tenir un mal dia, però sorprèn que quan el Madrid faci les coses tan bé no aparegui la seva estrella.

Al final, el submarí ha marxat del Bernabéu amb la sensació de que aquesta no és la seva lliga, i que haurà de lluitar molt per donar la volta a la seva situació. Pel que fa als blancs, es situen segons a un punt de l'increïble Llevant, i amb la sensació de que el seu joc cada dia va a més.

Fitxa tècnica:

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso (Coentrao 80'), Khedira; Di María (Özil 69'), Kaka, Cristiano Ronaldo; Benzema (Higuaín 72').

Vila-real: Diego López; Zapata, Gonzalo, Musacchio, Català; Bruno, Borja Valero, Cani, De Guzmán (Camuñas 51'); Rossi (Mario 60'), Marco Rubén (Senna 73').

Gols: 1-0 Benzema 5', 2-0 Kaka 11', 3-0 Di María 30'.

Àrbitre: Pérez Lasa, col·legi basc. Ha amonestat Xabi Alonso i Kaka pels locals, i a Gonzalo, Borja Valero, Català i Marco Rubén pels visitants.

Incidències: estadi Santiago Bernabéu, 55.000 espectadors. Dia plujós.

Comparteix i comenta

En portada