Rosell, acusat de blanqueig de diners per un diari brasiler

Marc Fontrodona - 27/10/2011, 21:11

A Folha a São Paulo explica que el cos policial del país americà investiga una compra-venda feta una i altra vegada -amb un valor per sobre del real- en la qual hi participava Alianto, una de les empreses del president blaugrana. Segons el diari, la policia va començar a sospitar -òbviament- quan l'avioneta va entrar al país amb valor d'un sol euro.

Rosell no viu una presidència tranquil·la // Arxiu

La relació entre tot allò que té a veure amb el Barça i els jutjats -per desgràcia- es fa cada dia més forta. No passa una setmana que n'apareix una de nova. Laporta i Rosell s'estan demandant a tort i a dret de manera més o menys encoberta o més o menys directa. I quan no és així, li toca a algú de fora com l'agent Bayram Tutumlu o, com en aquest cas, un diari brasiler amb Sandro Rosell.

A Folha a São Paulo és un dels més importants del Brasil. Com ja s'ha comentat, tot té a veure amb una compra-venda. Els actors, una empresa totalment de Rosell (Alianto), una que ho és en part (Brasil Marketing 100%), la companyia aèria del Brasil (TAM) i fins i tot el president de la Confederació Brasilera de Futbol, Ricardo Teixeira. Per entrar en detall, Vilaweb en fa una cronologia força detallada. Ara caldrà veure si és cert, si el diari ha contrastat la informació i quina és la conclusió de la investigació.


Comparteix i comenta

En portada