Victòria europea de l'Espanyol (1-0)

Albert Bermúdez - 27/10/2011, 22:40

Un solitari gol de Pandiani dóna la victòria a l'Espanyol contra un Betis ben plantat, però que sempre ha anat una passa per darrere dels locals. La pitjor notícia, la recaiguda de Javi Márquez, que era dubte per al partit d'avui i ha hagut de ser substituït a pocs minuts de la segona part.

Pandiani, responsable de la victòria // Agències

Una primera part igualada ha deixat amb el resultat inicial el marcador a la mitja part, després d'ocasions a totes dues bandes, moments ensopits però d'altres de frenètics, en què s'han arribat a disputar més de tres contraatacs consecutius. Els porters han gaudit d'un extraordinari protagonisme, per banda positiva, en què Casto i Cristian s'han guanyat el sou de la setmana merescudament, responsables que el partit arribés a la mitja part sense gols tot i les ocasions.

La balança es decantaria pel bàndol perico a la segona part. Tot i la retirada de Javi Márquez, el joc ha estat sorprenentment fluïd i Casto ha seguit malbaratant les ocasions d'un Álvaro Vázquez que ha marxat substituït per Pandiani. Hi ha dies en què aquell que ho intenta durant tot el partit però no té la punteria de cara, mentre que el seu substitut en té prou amb cinc minuts per obrir la llauna. Aquest ha estat el cas del jove Alvarito i el del rifle, Walter Pandiani, que ha aprofitat una bona centrada de Jordi Amat per la banda esquerra per afusellar, tot i que amb una rematada estranya, la porteria del Betis.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: C.Álvarez, Raúl R., J.Márquez (Dátolo, min.56), Álvaro (W.Pandiani, min.68), S.S.García, J.Verdú, Romaric (Raúl Baena, min.85), H.Moreno, Javi López, Forlín i Dídac.

Real Betis: Casto, Mario (Dorado, min-45), Juanma, Beñat, Ustariz, Roque (Tosic, min.53), Chica, Iriney, J.A.Cañas, Nacho (Pereira, min.75) i R.Castro.

Àrbitre: José A. Teixeira Vitienes (C.Càntabre). Per part del Betis, ensenya targeta groga a Beñat (min.54), Jonathan Pereira (min.88). Per part de l'Espanyol, a Javi López (min.63), Dátolo (min.77), Forlín (min.80), Verdú (min.84).

Gols: 1-0, W.Pandiani (min.75)

Incidències: 21.810 espectadors a Cornellà-El Prat

Comparteix i comenta

En portada