El Barça Alusport guanya i continua líder (7-2)

Jaime Mora - 28/10/2011, 23:14

El FC Barcelona passa per damunt del Trimán Navarra per 7-2 i segueix líder de la primera divisió. Els catalans han controlat des del primer minut amb dos gols matiners de Fernadao al primer minut. Sergio Lozano l’home del partit, ha culminat el marcador amb el setè gol.

Fernandao, gran partit amb dos gols en el primer minut // LNFS

El partit ha començat amb un ritme trepidant. Als dinou segons Fernandao ha avançat als blaugranes amb un gol que ha marcat amb el pit. En el mateix minut, Fernandao s’ha tornat a quedar sol davant Juanito que no ha pogut fer res amb el potent xut, del hispà-brasiler.  Com era d’esperar aquest ritme no s’ha mantingut molt més temps. Després s’ha equilibrat el partit i poc a poc han aparegut els porters d’ambdós conjunts per evitar que hagués més gols a la primera part. Tot i els intents del Navarra que dues vegades a la primera part han enviat la pilota al pal.

A la segona part els blaugranes han continuat amb el seu gran partit, i en el minut 22 ha aparegut Lin per marcar el 3-0 i enfonsar un poc més als de Navarra. El pitjor moment pel Trimán ha arribat poc després quan Isi ha intentat tallar una passada marcant un gol en pròpia. Amb el 4-0 al marcador als de Navarra només els hi ha quedat l’opció de sortir amb porter-jugador mirant de donar la volta al marcador. Aquesta aposta ofensiva ha donat els seus resultats quan Mimi ha rematat amb la cara una aturada de Cristian, retallant distàncies al electrònic. Poc els hi ha durat l’alegria als visitants perquè un minut després Lin ha mostrat tota la seva classe i ha marcat un dels gols de la temporada amb un retall  i gol de vaselina.  A falta de 3 minuts, Juanra ha retallat distàncies amb un gol de falta molt ben executada.  Amb el 5-2 era el moment de culminar el gran partit de Sergio Lozano, que en el sisè gol ha robat la pilota i ha assistit a Wilde perquè marquès el 6-2. En el darrer minut era el torn de Lozano que ha estat l’encarregat de transformat una falta.

El Barça dóna una altra exhibició al Palau Blaugrana , mostrant el seu gran potencial contra el tercer classificat a la lliga. Sergio Lozano ha demostrat el seu gran potencial amb un gran partit amb la camiseta blaugrana.

Fitxa del partit

FC Barcelona Alusport: Cristian,  Ari, Gabriel, Sergio Lozano i Fernandao; Javi Rodríguez, Lin, Marc Tolrà, Wilde.

Trimán Navarra:  Juanito, Araça, Eseverri, Rafa Usín i Juanra; Mimi, Roberto, Isi, Ximbinha.

Gols: Fernandao 1-0 (1’), Fernandao 2-0 (1’), Lin 3-0 (22’), Isi p.p. 4-0 (26’), Mimi 4-1 (31’), Lin 5-1 (32’), Juanra 5-2 (37’), Wilde 6-2 (38’), Sergio Lozano 7-2 (40’).

Targetes:  Els àrbitres Del Pozo García i López Jiménez han amonestat al locals Wilde i Ari; i als visitants, Juanito, Eseverri i Ximbinha.

Comparteix i comenta

En portada